BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  GÜNCEL

Uluçdan Fotomaça kelle fırçası

Fotomaç, Hıncal Uluç ile röportaja oturdu... Niyetleri Chelsea kurasını yorumlatmaktı. Ama sıkı bir fırça yiyip kalktılar, nedeni de "Uluç'un kelle iddiası"ydı...

Abone ol İNTERNETHABER

Ahmet Çakar, bikini iddiası ile ortalığı ayağa kaldırınca, Hıncal Uluç da akabinde çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Sabah'daki köşe yazısında "Fener'in final oynaması durumunda kafasını keseceğini" yazmıştı.

İşte bu sözlerin Fotomaç gazesinde birinci sayfadan veriliş tarzı Uluç'u fena halde kızdırdı. Zira Fotomaç iddiayı "şöhret olma" hevesi gibi sunmuştu.

Fotomaç, Chelsea maçıyla ilgili görüş almak için başvurduğu Hıncal Uluç'dan işte bu nedenle "sıkı bir kelle fırçası" yedi... Bu fırçalı söyleşi de gazetede yer aldı...

BAKIN NELER DEMİŞ ULUÇ;

"Evvela bana karşı yaptığınız ayıbı bir düzeltin. Geçen hafta salı günü benim sözlerimi çok ayıp bir şekilde yorumlayıp, 1. sayfadan verdiniz. Benim amacımı saptırdınız ve Hıncal takıntılı bir takım geri zekalılara da fırsat verdiniz."

GERİ ZEKALILARI ÇANAK TUTTUNUZ

"Kafamı keserim" lafını sizin verdiğiniz amaçla etmedim. Bu geri zekalılara, kötü niyetli geri zekalılara çanak tuttunuz. Onlar da bunu kullandılar. "

VAR MI BENDEN DAHA ŞÖHRETLİSİ

"Hıncal; ulan Hıncal'ın şöhrete mi ihtiyacı var? Hıncal'dan şöhretli kaç tane gazeteci var Türkiye'de? Biri çıksın söylesin bakalım; "Ben Hıncal'dan daha şöhretliyim" desin. Hadi, meydan okuyorum. Bütün Türkiye'ye meydan okuyorum. Bir kişi "Bir medya mensubu olarak ben Hıncal'dan daha şöhretliyim" desin bakalım. Daha ne şöhret olacağım!.. Ben şöhret olmanın zararını çekiyorum. Önüne gelen beni hedef gösterdiği için iki tane koruma ile dolaşıyorum. 

HINCAL OLMAK İÇİN POPONU YIRTIYORSUN...

"İnsanda biraz izan olmalı, 'Ahmet Çakar ve Hıncal şöhret peşinde' demek için. Sen öyle olabilirsin. Geri zekalı. Sen öyle olabilirsin. Aylardan beri, yıllardan beri Hıncal olabilmek için poponu yırtıyorsun olamıyorsun, 4'te 1'i olamıyorsun, sen olabilirsin ama herkesi kendin gibi düşünmeye hakkın yok. Hıncal doymuş bir adam. Hiçbir beklentisi kalmamış bir adam. Umrumda değil benim. Ama siz kötü niyetli, zavallılara çanak tuttunuz!..