BIST 11.069
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.504,79
HABER /  MAGAZİN

Uluç ile reklam birlikteliği

Manken Ece Gürsel, Hıncal Uluç'la yaşadıkları birliktelik için "Ona amca derdim" dedi

Abone ol

2005'in Sevgililer Günü'ne özel kapak yapmak isteyen Boxer dergisi Hıncal Uluç'un kapısını çaldı. Ünlü gazeteci yılın Sweetheart'ını seçecekti. Sadece güzelliğiyle değil özel yaşamıyla da takdir toplayan kızlar için kullanılan 'Sweetheart'a Uluç'un tercihi Ece Gürsel oldu, ikili arasında oluşan yakınlık günlerce gündemde kaldı. Ece Gürsel "Hıncal sayesinde isim oldum" dedi. ikili her yerde birlikte boy gösterdi.

Aşk mı dostluk mu olduğu netleşmeyen beraberlik aylarca sürdü. Ta ki Ece Gürsel'in "Playboy" Hakan Tankut'la nişanlandığını açıklamasına kadar... O günden sonra ikilinin arasına kara kedi girdi. Ece Gürsel'ün rüyası Barbie Operasyonu'nda şubeye çağrılmasıyla aralandı. Önceki gün bir programa katılan Gürsel, Uluç'un o dönemde kendisine destek verip vermediği sorusuna "Kimseyi buna zorlayamazsınız" yanıtını verdi. Dün de
bir alışveriş merkezinde şöyle konuştu: "Hıncal Bey bana 'Evladım' diye hitap eder. Bizim ilişkimiz bir PR (tanıtım) çalışmasıydı. Sevgili olmadık. Ben de ona amca derim."