BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Uğur Dündarın Josy şovu

Dündar, Lost dizisinde Sawyer karakterini canlandıran Josh Holloway’i canlı yayına aldı. Dündan zevkten dört köşe oldu

Abone ol Lost dizisinde canlandırdığı "Sawyer" karakteri ile özellikle kadınların hayran olduğu yakışıklı aktör Josh Holloway, Star Ana Haber Bülteni’nde Uğur Dündar’ın konuğu oldu.

Yakışıklı oyuncuyu Türkiye’de ilk kez canlı yayına çıkararak rakiplerine büyük bir fark atmanın keyfini yaşayan Uğur Dündar’ın yüz ifadesi ve mimikleri, izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Dündar, sohbet boyunca adeta zevkten dört köşe oldu.

Magnum’un yeni reklam filminin çekimi için İstanbul’a gelen Holloway, Boğaz’dan katıldığı canlı yayında Dündar’ın ilk izlenimiyle ilgili sorusunu şöyle yanıtladı:

"Öncelikle çok etkilendim... Coğrafi yapısından çok etkilendim bu kentin, gerçekten çok güzel. Biraz da şaşırdım kentin ne kadar güzel olduğunu görünce. Bu sabah da daha yakından, daha net bir şekilde görme şansım oldu, inanılmaz gerçekten. Özellikle eski mimariyle modern yapıların birbirleriyle örtüştüğünü; bu karışımı görmekten büyük memnunluk duydum. Eğlenceli oldu şimdiye kadar. Bir elektirik var ortamda, herkeste de var. Dolayısıyla ben de çok memnunum burada olmaktan."

Dündar’ın dizideki güzel kadınların evde eşi ile problem yaratıp, yaratmadığı ile ilgili sorusunu yanıtlayan Holloway, "Güzel kadınlar her zaman tabii takdir görüyorlar. Ben de kimi zaman çaresiz romantik olabiliyorum. Ben de eşime aşık olmuştum zamanında. Tabii bunu inkar edemezsiniz. Filmler yapılıyor aşkla ilgili, şarkılar yazılıyor. İnkar edemiyorsunuz, ben de inkar edemiyorum ve etmeyeceğim zaten" dedi. (Televizyongazetesi)