BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Antalyada fuhuş operasyonu

Antalya’da fuhşa aracılık yaptıkları ve bazı kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Abone ol

Antalya’da fuhşa aracılık yaptıkları ve bazı kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguları tamamlanan ve savcılıkta ifadeleri alınan zanlılar Hacer V, Yahya K, Turan K, Süreyya K, Kader S. ve Tayfun S. sevk edildikleri nöbetçi mahkemece, "Fuhşa aracılık ve yer temini" ile "Küçük yaşta çocuğun alıkonulması suretiyle zorla fuhuş yaptırma" suçlamalarıyla tutuklandı.

Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ise serbest bırakıldı. Göksu, Düdenbaşı ve Yeni Emek mahallelerindeki bazı evlerde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, evlere eş zamanlı yaptığı operasyonlarda, fuhuş yaptıkları öne sürülen 5 kadın ile fuhşa aracılık yaptıkları belirlenen 7 kişiyi yakalanırken,
zanlıların bir süre önce "Meltem Operasyonu"nda yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan "Cennet Ana" lakaplı C.Ç’nin emriyle yeniden örgütlenmeye çalıştıkları öne sürülmüştü.

Zanlılardan Hacer V’nin, D.C adlı bir kadının 4 yaşındaki çocuğunu kaçırılarak, bu kadını fuhşa zorlandığı da iddia edilmişti.