BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL

Veli Küçüke anjiyo yapıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Küçük, 4 gün önce hastaneye kaldırılmıştı.

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında Kocaeli Kandıra F tipi cezaevinde tutuklu bulunan emekli Tüğgenerel Veli Küçük'e anjio yapıldı. Küçük'ün sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın taburcu olabileceği belirtildi.

İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen el bombaları il ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Küçük, rahatsızlanınca 4 gün önce idrar yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisine mahkum koğuşunda devam ettirilen Küçük'ün yapılan efor testi sonucunda bir damarının tıkalı olması nedeniyle bugün sabah Kocaeli Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan muayeneden sonra Küçük'ün damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Daha sonra hastane doktorları tarafından Küçük'e anjio yapıldı.

KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Küçük'e yapılan anjionun başarılı geçtiğini ve 6 saat boyunca istirahata çektiklerini söyledi. Mutlu, duruma göre Küçük'ü yarın taburcu edebileceklerini aktardı.

İdrar yollarında da sorunu bulunan Küçük'ün daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'nde idrar yollarında tespit edilen ve iltihaplanmaya neden olan taşın düşürülmesi için ilaç tedavisi uygulanmaya başlanacak. Bu yöntemle sonuç alınamaması halinde taşın ameliyatla alınacağı bildirildi.