BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.523,23
HABER /  GÜNCEL

Ufuk Güldemir nasıl ZİDANE oldu?

Habertürk'ün patronu Güldemir kanserle olan savaşını yendikten sonra kimin yüzüne tükürdü?

Abone ol

Habertürk'ün patronu Ufuk Güldemir bir süredir çok zor bir savaş veriyor. Güldemir'in tek hedefi var; kanseri yenmek. Tabii Güldemir'in bu mücadelesi sürerken, kendisini üzen, hatta çileden çıkaran yazılar da yazılmıyor değil! 

Akşam'dan Oray Eğin'inyazısında, Güldemir'in yaşadıklarını, nasıl üzüldüğünü ve kendisini üzen Milliyet yazarı Metin Münir'e neler yaptığını anlattı.

İşte Oray Eğin ile Güldemir arasındaki diyalog:

Oray Eğin: Hastalığınız duyulduğundan beri pek çok destek yazısı çıktı basında. Ama bir tek Metin Münir, sizinle ve avcılığınızla ilgili ağır bir yazı yazdı.Ne düşündünüz?

Güldemir: "Metin Münir'in yazısını çok abartılı ve orantısız buldum. Neden olduğunu da anlayamadım. Metin Münir benim öteden beri değer verdiğim, aynı mesleki aidiyet duygusunu tanıdığım birisiydi.

Türkiye'ye geldiğimin ertesi günü, Metin Münir'e Kanyon'da rastladım. Birisiyle oturmuş yemek yiyordu. Beni görünce kollarını açıp üstüme doğru beni kucaklamak içn gelmek istediğinde, ben de ona doğru yürüdüm. Yarım metre kalınca bekledim. Sonra Zidane'ın kafa atışı gibi Metin Münir'in yüzüne, göğsüne tükürdüm. 'İnsan biraz mağrur olur, sen ne utanmaz adamsın, hem böyle yazıyorsun, hem de kollarını açıp geliyorsun, öyle yazan birinin böyle davranması gerekmiyor ki, insan biraz tutarlı olur' dedim. Ağır hakaretler ettim. Sonra da 'Seni daha kalabalık bir yerde görürsem iki de tokat vurcağım' dedim, 'Ama burası yeterince kalabalık değil. Şimdi git yerine otur.' Gözleri faltaşı gibi büyüdü, gitti yerine oturdu, ağzını açıp tek kelime söyleyemedi. Şöyle bitirdim: 'Abartılı ve orantısız bir tepki verdiğimi biliyorum, ama bunun acısını yaşa istedim, çünkü senin yazın da abartılı ve orantısızdı, buna ancak böyle tavır koyabilirdim. Bu bir cevap değil, tavır. Seninki de bir yazı değil, tavırdı. Bu da bir tavır bence.'