BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,09
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Pitt ve Jolie Hindistanda

Brad Pitt ile Angelina Jolie, yeni filmlerinin çekimi için Hindistan'da bulunuyor.

Abone ol

NBC'nin Associated Press'e dayanarak verdiği habere göre, 2002 yılında Pakistan'da başı kesilerek öldürülen gazeteci Daniel Pearl'ün yaşamını anlatan ''A Mighty Heart'' film için Hindistan'ın Pune kentinde bulunan Jolie ile Pitt, buradaki Le Meridian Otelinde görüldü.

Aundh yakınlarında 50 kişilik film ekibiyle süren çalışmalar sonunda çekimlere gelecek hafta başlanacak. Film ekibinin medyaya bilgi vermesinin yasaklandığı ifade ediliyor. Filmde, Angelina Jolie'nin gazeteci Pearl'ün dul eşi Mariane'i canlandıracağı, Brad Pitt'in ise filmin yapımcılığını üstlendiği kaydedildi.

MACERALI BİR HAYAT

Hindistan'ın Pune bölgesi, filmin konusunun geçtiği Pakistan'ın Karaçi bölgesine benzediği için seçildi. Bu ilgi çekici yapım için Hindistan'da bulunan yıldız çift Jolie ile Pitt için sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı, Pune'a özel uçaklarıyla gelen iki sanatçının havaalanında bekleyen gazetecileri de kargo girişinden çıkarak atlattığı belirtildi. ''A Mighty Heart'' isimli filme konu olan Wall Street Journal muhabiri Daniel Pearl, 2002'de Pakistan'da kaçırılmış ve başı kesilerek öldürülmüştü. Film, Mariane Pearl'ün kaleme aldığı ''A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl'' adlı kitaptan sinemaya uyarlandı. Filmin yapımcılığını Brad Pitt ile eski eşi Jennifer Aniston'ın kurduğu Plan B adlı şirket üstleniyor.