BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
HABER /  MAGAZİN

Ufuk Bayraktar kimdir kaç yaşında neden cezaevine girdi suçu ne?

Ufuk Bayraktar kimdir, aslen nereli ve oyuncu Ufuk Bayraktar neden cezaevine girdi suçu ne araştırmaları yapılıyor. Ezel dizisi ile ünlenen oyuncu ruhsatsız silah bulundurmaktan cezaevine girdi. 1981 doğumlu olan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi ise Merve Bayraktar. Çiftin bir de Efe Cevahir adında bir oğlu var.

Abone ol

Ufuk Bayraktar'ın adı son günlerde sık sık anılmaya başladı. Cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'ı birçok kişi Ezel dizisindeki başarılı performansı ile tanıdı. Ramiz Dayı'nın gençliğine hayat veren oyuncu Ufuk Bayraktar Vatanım Sensin dizisinde de rol aldı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan tutuklanan oyuncu 6 ay cezaevinde yatacak. 1981 doğumlu olan Ufuk Bayraktar'ın eşi ise Merve Bayraktar. Bir de Efe Cavahir adında oğulları var...

En büyük popülerliği ise Ezel adlı TV  dizisinde yakalayan Ufuk Bayraktar, Tuncel Kurtiz(Ramiz Dayı) karakterinin gençliğine hayat verdi. Peki Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR: Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Cevahir Bayraktar Trabzonlu olup, annesi Şenel Bayraktar Kilislidir. Ufuk Bayraktar’ın bir abisi ve bir de kız kardeşi vardır. Lise eğitimini Gürsoy Koleji'nde tamamladıktan sonra eğitim hayatını bitirip babasının Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde iş hayatına başlamıştır. Babasının yanında çalışırken 2003 senesinde yönetmeni Zeki Demirkubuztarafından keşfedilmiş ve Türk televizyon tarihine kazandırılmıştır.

Ufuk Bayraktar’ın kariyerinde dönüm noktası, 2006 yılında Zeki Demirkubuz'un yönetmenliği üstlendiği Kader isimli dram filminde başrollerinde Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy ve Ozan Bilen ile birlikte oynadı. Bu filmde Bekir rolünü oynayan Bayraktar 26.İstanbul Film Festivali, En iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

2009 yılına gelindiğinde ise yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz'in başrollerde oynadığı Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırdı. Diğer rollerde, Haluk Bilginer, Burçin Terzioğlu, Sedef Avcı, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, İsmail Filiz, Salih Kalyon, Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncular yer aldı.

Merve Bayraktarile dünya evine giren Ufuk Bayraktar'ın Efe Cevahir Bayraktaradında bir erkek çocuğu vardır.

2012 yılında senaryosu Turgut Özakman’ın kaleme aldığı, Şevket Çoruh, Barış Çakmak, Serkan Ercan, Bülent Alkış, Rıza Akın, İlker Kızmaz gibi oyuncuların da yer aldığı “Çanakkale 1915” adlı filmde Seyit Onbaşı rolünü ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

2015 seneseinde başrolünü Hasibe Eren ve Selen Domaç ile paylaştığı “Kümes”adlı filmin senaryosunu yazdı ve yönetmenlik koltuğuna da yine kendisi oturdu.

2016 yılında senaryosu ve yönetmenliği Alper Çağlar'dan olan "Dağ"adlı sinema filmi serisinde Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın birlikte ekranlara çıktı