BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 3.bölüm fragmanı Oya intikam peşinde

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde neler yaşanacak? Ufak Tefek Cinayetler 3.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Hem senaryosuyla hem de kadrosuyla büyük ilgi çeken Ufak Tefek Cinayetler bu akşam nefesler tutulacak. Oya, kendisine kimin kolye gönderdiğini öğrenir ve intikam almak için harekete geçer. Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüme bakalım.

Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.

Aşk Sarmaşık'ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER REYTİNGLERDE NE YAPMIŞTI?

Ufak Tefek Cinayetler geçtiğimiz hafta 2.bölümüyle ekrana gelmişti. Reytinglerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile mücadele eden Ufak Tefek Cinayetler ikinci sıraya yerleşmişti.