BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 2.bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'nin salı günü ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Ufak Tefek Cinayetler 2.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 3.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler dün yayınlanan 2.son bölümüyle ekrandaydı. Herkes merakla Oya ve Pelin arasında neler olacağını merak ederken dizinin yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler'de dün kılıçlar çekildi ortalık karıştı. Kadınlar dün yavaş yavaş hamlelerini yapmaya başladı. Merve biraz daha ortalığını karıştırmak için ortalığı hareketlendirmeye başladı. Oya'ya çıpa kolyesi hediye etmesi Pelin'i karıştırır. Çünkü Pelin'in eski kocası Taylan Oya'nın eski sevgilisi. Lisede büyük aşk yaşayan ikili birbirlerine çıpa ile söz vermişti. Oya'da da bu kolye görülünce ortalık iyice kızıştı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 3.BÖLÜM FRAGMANI

İlgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. İşte Ufak Tefek Cinayetler 3.bölüm fragmanı.