BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  SPOR

Üçlü savunma çift forvet

Zico sistemini bumaya çalışıyor. PAF maçında farklı bir taktik denedi.

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra'daki tesislerde PAF takımıyla antrenman maçı yapan sarı-lacivertliler, mücadeleyi 5-0 kazandı.

Antrenör İrfan Saraloğlu'nun yönettiği ve 35'er dakikalık devreler halinde yapılan maçta golleri, Alex, Kezman (2), Gürhan ve Gökhan attı. 9. UEFA Elit Antrenörler Forumu için gittiği İsviçre'den dönen teknik direktör Zico, PAF takımı karşısında Volkan Babacan, Önder, Lugano, Yasin, Ali, Kemal, Gürhan, Roberto Carlos, Alex, Semih ve Kezman'dan oluşturduğu ilk 11'i sahaya sürdü.

Brezilyalı çalıştırıcı maçın ikinci yarısında takımda değişiklikler yaparken, adam eksikliği nedeniyle oyundan aldığı bazı oyuncuları tekrar maça dahil etti.

3'LÜ SAVUNMA, ÇİFT FORVET

PAF takımı karşısında 3'lü savunma deneyen teknik direktör Zico, Önder, Lugano ve Yasin'e görev verirken, Roberto Carlos'u orta alanın solunda görevlendirdi. Antrenman maçında sarı-lacivertli ekibin forveti ise Semih ve Kezman'dan oluştu. Kaleciler Volkan Demirel ve Serdar'ın tesislerdeki salonda çalıştığı antrenmana, yine tesislerde çalışan Tümer, Selçuk ve Deivid katılmadı.

Uğur, takımdan ayrı koşu yaparken, Appiah da çalışmasını takımdan ayrı sürdürdü. Kaleci Serdar, maçın ardından sahada koşu yaptı. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı iznin ardından, 10 Eylül Pazartesi günü çift antrenmanla sürdürecek.

KEZMAN ANKETİ

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ın, Türk medyasını hedef alan dünkü açıklamaları, bir internet sitesindeki ankete konu oldu. İnternette Fenerbahçe ile ilgili haberler yayınlayan ''www.1907haber.com'' adlı web sitesinde süren, ''Sizce Kezman başarılı mı? Basına yüklenmesi doğru mu?'' konulu ankete katılanların yüzde 65'i ''Kezman başarılı değil ve açıklamaları yersiz'' şıkkını işaretlerken, ''Kezman başarılı, basına yüklenmesi doğru'' diyenlerin oranı yüzde 35 olarak gerçekleşti.