BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.468,10
HABER /  GÜNCEL

Üç büyükler onun için kapışıyor

İlk çıkışını Rıza Çalımbay döneminde yaşayan, ardından Bülent Uygun ile zirve yapan 20 yaşındaki oyuncu üç büyüklerin gözdesi oldu

Abone ol

İlk çıkışını Rıza Çalımbay döneminde yaşayan, ardından Bülent Uygun ile zirve yapan 20 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor listesine girmeyi başardı.

Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı ön libero oyuncusunun kaderini belirleyecek kişi olan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, önemli açıklamalarda bulundu.

"HER TÜRLÜ TEKLİFE AÇIĞIZ"

Maraton'un haberine göre Alper Potuk'a geçen sezondan itibaren Beşiktaş haricindeki büyük takımların yanı sıra diğer kulüplerin de ilgisinin olduğunu açıklayan Halil Ünal, "Şu ana kadar bize gelen resmi bir teklif yok ama adı sık sık transfer konusunda gündeme geliyor. Geçen sezon oyuncumuz için 10 milyon euro istedik ancak kulüpler bu rakamı yüksek buldu. Biz oyuncumuz için her türlü teklife açığız" ifadelerini kullandı.

"ALMANYA VE RUSYA'DAN TAKİP EDİYORLAR"

Maraton.com.tr'ye görüşlerini anlatan Alper'in menajeri Mehmet Ali Çalışkan ise "Genç futbolcunun adı büyük takımlarla anılıyor. Ancak Alper'in mukavelesi şu an devam ediyor. Bana gelen herhangi bir teklif yok. Kulüpler kendi aralarında anlaşırsa bu transfer tabiki olur. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray genç oyuncuyla yakından ilgileniyor. Yurt dışından Almanya ve Rusya'dan bazı kulüpler Alper'i takip ediyor." dedi.