BIST 10.629
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.496,29
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hoca'dan Ekşi övgü!

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak tanınan Adnan Oktar, kendi kanalı A9'da yayınlanan programında Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'ya övgüler yağdırdı

Abone ol

'Adnan Hoca' yine esti gürledi. Adnan Oktar, kişisel televizyon kanalında yayınlanan programını her zamanki gibi "maşallah"lar ile doldurdu. Son programda maşallahlardan yararlanan ise Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu oldu.

EKŞİ SÖZLÜK KAPANSIN KAPMANYASINA DESTEK

Baransu, geçtiğimiz günlerde Allah ve Peygamber'e yönelik hakaretlerin yer aldığını gerekçe göstererek Ekşi Sözlük Kapansın kapmanyası başlatmıştı.

Bu konunun gündeme getirildiği programda, Adnan Oktar Taraf gazetesi ve bu kampanyayı başlatan Baransu'dan övgüyle bahsetti.

"MAŞALLAH KİM BU DELİKANLI?"

"İnşallah" ve "Maşallah"ların havada uçuştuğu programda söylemlerini sık sık kullanması ile adından söz ettiren Adnan Oktar, tanımadığı belli olan Baransu için ''Aferin o aslana yahu. Maşallah... Kim bu delikanlı?" diye sordu ve şöyle devam etti:

"Dindar bu delikanlı değil mi?"

Programdaki sunuculardan birinin "her halde evet hocam. Tam değil ama öyle herhalde" demesi üzerine, Adnan Oktar "Ama dinden yana demek ki" dedi.

MARKSİST EĞİLİMLİ DEĞİL Mİ BU TARAF?

"Aferin bu aslana. Bu arkadaş son zamanlarda daha da dindarlaşmış. Aferin bu arkadaşa. Aferin Taraf'a ya. Solcu bu gençler değil mi? Marksist eğilimliler, ama içinde dindarları da var." dedi.