BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  GÜNCEL

TV kanallarının sansürlediği feryat

Hakkari'de şehit düşen Okan Koç'un annesi Elif Ana'nın cenazedeki sözleri yürek dağladı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Yer Ankara... Hakkari'de şehit düşen özel harekat polisleri için düzenlenen cenaze töreninde kimsenin duymadığı hatta duyurmadığı bir feryat yürek dağladı. Akşam bültenlerinde kimisinin kısık bir sesle verdiği, kimisinin ise hiç duymadığı o feryatta kucağındaki 11 aylık torunuyla, biricik oğlunun acısını yaşayan bir ananın çığlıkları vardı. 

Ankara'da yağmur vardı... Koca şehir Hakkari'de şehit düşen iki yiğidine ağladı tüm gün. Hainlerin 1.20121022081752.jpghedef aldığı iki yiğidin cenaze törenindeki gözyaşlarına yağmur eşlik etti. Tekbirlerle toprağa ebediyede uğurlanan şehitlerin toprağını ise yine yağmur taneleri suladı.
 
ELİF ANA'NIN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Törene kucağındaki 11 aylık torunuyla katılan Elif Ana, törene katılan devlet erkanını görünce kendini tutamadı. Çoğu medya kuruluşunun vermediği bazılarının ise kısık bir sesle duyurduğu o feryatta Şehit Okan Koç'un annesi Elif Ana, törene katılan protokole "Analar ağlamasın dediniz, bizi niye ağlattınız" diye seslendi. Törene katılanların susturmaya çalıştığı bu feryat sonrası dudaklarından dökülen "AK Parti'ydi Kara Parti oldu" sözleri ise TV bültenlerinde hemen hemen hiç yer bulmadı.

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Ayakta durmakta zorluk çeken Elif Koç, cenazenin tören alanına getirildiği an daha fazla dayanamadı ve baygınlık geçirdi. Elif Koç'a sağlık ekipleri müdahale ederken,  Okan Koç'un babası Tuncay Koç da Özel Harekat kepi takarak katıldı. Şehitlerin yakınları, tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.

22582.jpeg