BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tuzlada 2. kadın şurası

Tuzla Belediyesi 10 mahallesinde 2000 kadının katılımı ile 2. kadın şuralarını tamamladı.

Abone ol

Belediye ve tuzlalı kadınlar ilçeyi beraber yönetiyor.  Şuralarda ilçenin ve mahallelerinin sorunları birlikte masaya yatırdı.

Her mahalleden beş temsilcinin katılımı sonucu oluşturulan 50 kişilik “ YG 21 kadın meclisi” her sokaktan bir gönüllü kadın sorumlu tespit edilerek güçlü bir kadro ile tuzlaya ve tuzla kadınlarına hizmet için kadın insiyatifini kurmuş oldu. Tuzla Belediye Başkanı Mehmet DEMİRCİ de kadın şuralarının tamamına katılarak,Tuzlalı kadınlarla geleceğin Tuzlasını nasıl inşa edeceklerini konuştu. Hanımların dertlerini dinleyen, yeni projeler için fikirlerini alan Başkan Demirci, yönetime doğrudan katılarak, söz sahibi olmayı tercih eden ve destek veren kadınları tebrik etti.

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet DEMİRCİ sözlerine şunları ekledi “ YG21 kadın meclisini oluşturan, mahallelerimizde ve sokaklarımızda gönüllü olan kadınlarımız toplumsal duyarlılıklarını göstermiştir. Yaşamak istedikleri,çocuklarını büyütmek istedikleri Tuzla’yı hayallerindeki Tuzla’yı tasvir etmiş ,bugüne kadar yapılanları ve önümüzdeki dönemde yapılacakları bizimle ortak olarak tespit etmiş ve sorumluluk almışlardır. Hepsine ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız adına tek tek teşekkür ediyorum.”
YG 21 Kadın meclisi tuzla Belediyesi hanımlar kulübünde oluşturduğu merkez ile tüm tuzlayı kucaklayacak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.