BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Ergenekon kuşkusu!

Ak Parti kapalı kapılar ardında kapatma davasını görüştü. Erdoğan kapatılma davasının niye açıldığını şu sözlerle anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER
ZÜBEYİR KINDIRA

Ak Parti'nin kapalı kapılar ardında gerçekleştirdiği grup toplantısı az önce bitti. Başbakan Erdoğan "oylarımız daha da artacak" dedi. Davanın açılmasına ilişkin de "Ergenekon'u çökerttik. Bundan dolayı mı üzerimize geliyorsunuz?" diye sordu.

ERDOĞAN: “BU İŞ BİZE YARAR”

 

Partisinin basına kapalı ve çok gizli grup toplantısında , kimsenin konuşmasına izin vermeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerine hitap etti ve davayı, “Bu iş bize yarar” diye konuştu.

 

ERDOĞAN SAKİNDİ

Basına kapalı toplantıda, olumlu ve ılımlı bir konuşma yapan, agresif ve sert bir üslup kullanmamaya özen gösteren Erdoğan, “bu işler bize yarar. Toprağımıza bereket getirir. Biz sakin olmalıyız ve birlik beraberliğimizi korumalıyız. Buna dikkat edin. Basına ve kamuoyuna gerginlik yaratacak açıklamalarda bulunmayın. Rastgele, her önünüze uzatılan mikrofona bir şeyler söylemeyin.

 

SANAL DÜNYANIN SİYASET MÜHENDİSLERİ


Biz parti üst yönetimi ve bakanlar ile bu konuda sık sık toplanıyoruz. Dolayısıyla ülkenin geleceği, dokusu, ekonomisi ve mozaiği konusunda hassas davranıyoruz. Sizler de öyle davranın. Biz hizmet kervanıyız. Bu kervan yürüyecek. Bu durum bizi yıldıramaz. Biz hizmet adamıyız... Bu yapılan olsa olsa, sanal dünyada siyaset mühendislerinin kendi söylemlerini dile getirmesidir.” 


ERGENEKONU ÇÖKERTTİK DİYE Mİ?

Erdoğan kapatılma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya da şu sözlerle atıfta bulundu: "Türkiye'de çete mafya bırakmadık. Ergenekon'u çökerttik. Bu yüzden mi üzerimize geliyorsunuz"