BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,54
ALTIN 2.381,42
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'nin konuştuğu katil yine vurdu!

9 aylık hamile eşini karnından vurup karısını ve bebeğini öldüren katil bugün ortaya çıkıp birini daha vurdu...

Abone ol

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde eski eşi 9 aylık hamile 32 yaşındaki Neslihan Çelik'i öldürüp kaçan 4 çocuk babası Osman Sefa, bu gece Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü'nde daha önce tartıştığı Vedat Gölcü'yü tabanca ile bacaklarından vurup kaçtı.

MUCİZE DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE BİTTİ

Ölen annesinden 35 dakika sonra sezaryenle alınan bebek, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. Hayatta kalması mucize olarak nitelenen bebek, sadece 4 gün dayanabildi. 

Pamukova'da 4 gün önce meydana gelen olayda Osman Sefa, yaklaşık 2 yıl önce boşandıktan sonra nikahsız bir başka kişiyle yaşayan ve bu beraberliğinden 9 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik'i oturduğu evinde tabanca ile vurdu.

4 çocuğunun annesini vuran Osman Sefa olay yerinden kaçarken, silah sesi üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde öldüğü anlaşılan Çelik'in karnındaki bebeği ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle dünyaya getirildi.

Sakarya'a ilk tedavisi yapıldıktan sonra Kocaeli Tıp Fakültesi'nde tedaviye alınan talihsiz bebek de, bugün yaşamını yitirdi. Doktorlar, anne öldükten yaklaşık 35 dakika sonra dünyaya geldiği belirtilen bebeğin bu nedenle organlarının zarar gördü

İŞTE HERYERDE ARANAN O KATİL

Eski eşini ve karnındaki bebeği gözünü kırpmadan öldüren zanlı için polis ve jandarma alarmda!

   işte-o-adam!.jpg

ğünü ve çabalarının yetersiz kaldığını belirttiler.

BUGÜN ORTAYA ÇIKIP BİR KİŞİYİ DAHA VURDU

Eski eşini öldürdükten sonra polis ve jandarma tarafından aranmasına rağmen 4 gündür bulunamayan Osman Sefa, bugün Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü 'nde ortaya çıktı.

Saat 21.00 sıralarında köy kahvesine gelen Sefa, daha önce tartıştığı Vedat Gölcü'yü tabanca ile bacaklarından vurduktan sonra bir kez daha kaçtı.

Kanlar içerisinde kalan Gölcü, ambulans ile Adapazarına Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Polis ve jandarma dehşet saçan Osman Sefa'nın yakalanması için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

ALKOLLÜ ŞAHIS ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SÖZLÜ ATIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Bolu’da, alkol alarak arasında husumet bulunan bir berberin dükkanına giden şahıs ortalığı birbirine kattı.

Olay, gece Yıldız Pasajı’nda meydana geldi. Alkol alan Tamer Y., daha önce arasında husumet olan Erdal A’yı berber dükkanında yakaladı. İkili arasında başlayan sözlü atışma kısa sürede kavgaya dönüşünce taraflar birbirini darp etti. Kavga sonrası pasajdan dışarı çıkan Tamer Y, “Polis çağırın. Bu adamdan şikayetçiyim” diye bağırarak ortalığı birbirine kattı. Olay yerine gelen ekipler alkollü şahsı kontrol etmekte güçlük çekti.

İki tarafta birbirinden şikayetçi olunca, polis ekipleri şahısları karakola götürdü. Polisin olaya müdahale etmesiyle pasaj esnafı rahat bir nefes aldı.

UYUŞTURUCU ÇETESİNE DARBE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

36 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Narkotik Polisi, farklı tarihlerde İstanbul’da düzenlediği 8 operasyonda toplam 600 kilo esrar ele geçirdi. Polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen operasyonda 36 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapan uyuşturucu şebekesi üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı. 6-21 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucu 8 farklı operasyon yapıldı. Başta Fatih ve Ümraniye olmak üzere çok sayıda ilçede belirlenen adreslere düzenlenen operasyon anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde zanlıların otomobille Çamlıca gişelerinde polisi fark edip kaçmaya çalışıyor. Polisin "hemen önünü kesin" anonsu ile harekete geçen ekipler, zanlıları gözaltına alınıyor. Otomobil içersinde yapılan aramada 110 kilo esrar ele geçiriliyor.

Operasyonlarda toplam daralı ağırlığı 600 kilo esrar, 19 ecstasy hap, uyuşturucu madde ticaretinde nakliye aracı olarak kullanılan 2 araç ele geçirildi. Söz konusu düzenlenen operasyonlarda toplam 36 kişi gözaltına alındı.