BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.485,93
HABER /  GÜNCEL

Polis her yerde onu arıyor!

Eski eşini ve karnındaki bebeği gözünü kırpmadan öldüren zanlı için polis ve jandarma alarmda!

Abone ol

Eski eşini ve bebeğini öldüren gözü dönmüş adam her yerde aranıyor. İşte onun  fotoğrafı...

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde eski eşi 9 aylık hamile 32 yaşındaki Neslihan Çelik'i öldürüp screen-shot-2012-10-22-at-1.23.27-pm.pngkaçtıktan sonra, dün gece de Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü'nde daha önce tartıştığı Vedat Gölcü’yü tabanca ile bacaklarından vurduğu iddia edilen Osman Safa'nın yakalanması için polis ve jandarma alarma geçti.

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ DE VURDU

Pamukova'da 5 gün önce meydana gelen olayda 41 yaşındaki Osman Safa, iddiaya göre yaklaşık 2 yıl önce boşandıktan sonra başka birisiyle dini nikahla yaşayan ve bu beraberliğinden 9 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik'i oturduğu evinde tabanca ile vurdu. Neslihan Çelik'in karnındaki bebeği ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sezaryenle alındı. Sakarya'a ilk tedavisi yapıldıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan talihsiz bebek de dün yaşamını yitirirken, şüpheli eski koca dün ortaya çıktı. Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyüne gelen Osman Safa, daha önceden tartıştığı Vedat Gölcü’yü tabanca ile bacaklarından vurduktan sonra yine kaçtı.

BAŞKA KİŞİLERİ DE VURMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Osman Safa'nın yakalanabilmesi için Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri Akyazı ve Hendek ilçelerindeki fındıklık ve ormanlık alanda aramalarını sürdürüyor. Ancak bölgenin geniş olması ve katil Osman Safa'nın da bölgeyi tanıması nedeniyle arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

Bu arada Osman Safa'nın tabanca meraklısı olduğu ve daha önce 'ruhsatsız silah taşımak ve uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından cezaevinde yattığı belirtildi. Firari şüphelinin, başka kişileri de vurmasından endişe ediliyor.