BIST 9.755
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,93
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

İş arayanlar bu habere bakın!

Devlette çalışmayı düşünüyorsanız iyi haber var. 4 kurum eleman arıyor... İşte seçenekleriniz.

Abone ol

RTÜK ve TİKA, uzman yardımcısı istihdam edecek. Gümrük Bakanlığı müfettiş yardımcısı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı yönetici asistanı alacak.

30 UZMAN YARDIMCISI

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, hukuk fakültesi mezunları arasından 4 kişi, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler ve maliye bölümü mezunları arasından 12 kişi, sosyoloji bölümü mezunları arasından 2 kişi, iletişim fakülteleri mezunları arasından 6 kişi, fakültelerin elektrik-elektronik, elektronik, bilgisayar, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümü mezunları arasından 6 kişi olmak üzere 30 Üst Kurul Uzman Yardımcısı alınacağı bildirildi.

Üst Kurul Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı için başvurular, 1-15 Kasım 2012 tarihleri arasında alınacak.

TİKA UZMAN YARDIMICISI ARIYOR

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), 30 uzman yardımcısı alacak. 3-7 Aralık'ta yapılacak sınav için 16 Kasım'a kadar başvurulabilecek.

GÜMRÜK MÜFETTİŞ YARDIMCISI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8. ve 9. dereceli kadrolara atama yapmak üzere yazılı ve sözlü sınavla 40 gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak. Aralıkta yapılacak sınav için 1-9 Kasım arasında başvuru yapılabilecek.

YÖNETİCİ ASİSTANI

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na da sözleşmeli 14 yönetici asistanı alınacak.