BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Turizmde yeni yaklaşımlar

“Turizmde yeni yaklaşımlar” sempozyumu 25 Mayıs'ta tarihi Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılıyor.

Abone ol

Okan Üniversitesi ve Turizm Yatırımcıları Derneği işbirliği ile düzenlenen “TURİZM’DE YENİ YAKLAŞIMLAR” konulu sempozyum 25 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 09.30’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla KOǒun da katılacağı sempozyumda Derya SAZAK, Mehmet YILMAZ, Zafer ATAY gibi gazetecilerin yanı sıra Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadık KIRBAŞ, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir OKAN, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Dr. Oktay VARLIER, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ahmet BARUT, Yunan Turizm Girişimciler Derneği Genel Direktörü Georgios DRAKOPOULOS ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran ULUSOY da konuşmacı olarak sempozyumda yer alacak.

Sempozyumda 1. Oturumun ana konusu “Turizm ve Medya” ve oturum başkanı Doğan Yayın Grubu’ndan Nuri Çolakoğlu olacaktır. 2. Oturumun ana konusu ise “Turizmdeki Yeni Yaklaşımlar ve Sektörel Etkileri” başlıklı... Bu oturumun başkanı ise Bilgisayar Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Jale Akmel olacak.