BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Servet 3 yıl daha Fenerde

İç transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Servet Çetin'in de sözleşmesini 3 yıl daha uzattı!

Abone ol

Yeni sezon için iç transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe Kulübü, futbolcusu Servet Çetin'in sözleşmesini 3 yıl uzattı.Kulübüyle yeniden anlaşma sağlayan Servet, bu sabah kulüp binasına gelerek kendisini 3 yıl dana sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Servet'in imzasında yönetici İlhan Ekşioğlu ve Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı da kulüpte hazır bulundu. 
   
''ŞAMPİYONLUĞU ELİMİZLE VERDİK''
    
Servet, Galatasaray'a şampiyonluğu kendi elleriyle verdiklerini ifade etti.
Gelecek sezon kutlayacakları 100. yıllarının kendileri için bir fırsat olduğunu, bütün kupaları almak istediklerini vurgulayan sarı-lacivertli futbolcu şöyle konuştu:

''Benim için gurur verici bir olay. 100. yılda tekrar anlaştım. Elimizdeki şampiyonluğu resmen kendi elimizle verdik. 100. yılda inşallah her şeyi unutturarak, kulübe kupaları kazandıracağız.  Moral bozukluğunu atlatmak zorundayız. Çünkü 100. yılımıza bu moral bozukluğuyla girmek istemiyoruz. Sonuçta hayat devam ediyor. Önümüzde bir 100. yıl fırsatı var. İnşallah 100. yılda bütün kupaları almak istiyoruz.''
   
''BAŞKANIMIZI TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ''
    
Servet, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın görevini bırakma kararı almasına üzgün olduğunu kaydederek, ''İnşallah başkanımızı aramızda tekrar görmek istiyoruz. Camia olarak hepimiz üzgünüz'' dedi.

Nobre'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili bir soruya da yanıt veren Fenerbahçeli futbolcu, ''Tercih meselesi. Nobre 2 yıl şampiyon olunan kadroda vardı. Şampiyonluklara katkısı vardı. Yeni takımında başarılar diliyoruz. Bu profesyonelliktir, bugün orada olur, yarın başka bir yerde'' diye yanıt verdi.

Servet, Fenerbahçe'ye transfer edildiği iddiaları olan Sol Campbell ile soru üzerine de, ''Transfer oldu mu, tam olarak bilmiyorum. Ama biz oyuncuların amacı sadece hizmet etmek. Campbell gelir ben oynamam, ben oynarım başka birisi oynamaz. Önemli olan takımın başarısıdır'' dedi. Diğer yandan, menajer Volkan Ballı, geçen sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Murat Hacıoğlu'nun, halen Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğunu, bu nedenle sezon başı kampına katılacağını bildirdi.