BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerden ikinci bomba

Fenerbahçe 100 yılın takımını kuruyor. Campbell'dan sonra Fenerbahçe ikinci bombayı patlatıyor.

Abone ol

Yıldırım'ın istifasını açıkladığı toplantıda ismini verdiği bir diğer yıldız Morientes'le de anlaşıldı. Başkan, transferi imza aşamasına getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bir basın toplantısı yapmış, 'başkanlığı bıraktığını' açıklamıştı. Veda konuşmasında 3 yıldız futbolcunun ismini de telaffuz eden Yıldırım, "Basın, Campbell'ı, Carlos'u ve Morientes'i yazıyor. Hepsi olabilir" demişti. Görevi bıraktığı yönündeki açıklamanın ardından Zürih'e geçen Yıldırım'ın bu şehirde uzun süredir ilgilenilen Morientes'in menajeriyle görüştüğü ve yıldız oyuncuyla anlaşıldığı öne sürüldü. 30 yaşındaki futbolcunun 43 milli maçta 26 golü bulunuyor.



MONACO İLE ZİRVE YAPTI

Geçen yıl Liverpool'un satış listesine koyduğu Fernando Morientes'in yıldızı Real Madrid'de parlamıştı. İspanyol oyuncu bu kulüpte yaşadığı büyük başarıların ardından kiralık gittiği Monaco'yu Şampiyonlar Ligi finaline taşımıştı. Ancak iki yıl önce gittiği Liverpool'da bekleneni veremeyince 2006 Dünya Kupası öncesi İspanya Milli Takımı'nın kadrosuna alınmadı.

Kaynak: www.sabah.com.tr