BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,08
HABER /  SPOR

Tuncay ya imza atarsa?

Middlesbrough taraftarı kara kara düşünüyor. Yıldız oyuncuları Tuncay'ın yuvadan uçup gitmesinden endişeliler.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi'nde Middlesbrough formasını giyen milli futbolcumuz Tuncay'ın, Chelsea'ye gideceği konusundaki kanı gittikçe yaygınlık kazanıyor.

Tuncay'ın takım arkadaşı ve M'Boro'nun kaptanı Emanuel Pogatetz, yıldız futbolcunun Chelsea'ye gitme ihtimali olduğunu ifade ederek bu durumun kendisini korkuttuğunu söyledi.

The Sun'da yer alan habere göre, A Milli Takım ve Boro'nun yıldız ismi Premier Lig'de sezonun ilk yarısında sergilediği performansla büyük beğeni toplarkan ligin yıldızlarından biri oldu ve fiyatı da 8 milyon pounda çıktı.

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla dikkat çeken ve Chelsea'nin 8 milyon pound fiyat biçmesiyle ilgili olarak Boro kaptanı Pogatetz: "Tuncay en iyi oyuncularımızdan biri. Anladığım kadarıyla Chelsea'nin teklifi çok ciddi ve O da bunu düşünüyor.

En iyi oyuncularımız hakkında her zaman spekülasyonlar olacaktır. Ama başarı için onları tutabilmemiz lazım. Her zaman satış yapmak iyi değildir."

Bu arada The Sun'da yer alan habere gelen yorumlarda, Tuncay'ın olası bir Chelsea transferine taraftarın çok sıcak baktığı gözlendi.

Taraftar Fenerbahçe'nin eski yıldızına övgüler yağdırırken, bu transferle Abramovich ve Chelsea'nin en mantıklı harcamayı yapacağı yazıldı.