BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncay şöhret sarhoşu

İngiltere'de Tuncay'a ilgi her geçen gün artıyor. The Guardian Gazetesi onunla röportaj yaptı.

Abone ol

İngiliz Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’un Türk oyuncusu Tuncay Şanlı, İstanbul’da olduğu gibi İngiltere’de de sokaklarda yürüyemez hale geldiğini, hayranlarının ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi. 

Gazete, Tuncay’ın sokağa çıktığında herkesin kendisinden imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek istediğine yönelik sözlerine yer verirken, ünlü futbolcunun, “Artık İngiltere’de de hayranlarımın ilgisi yüzünden sokaklarda yürüyemez hale geldim. Durumum İstanbul’da da aynıydı. Yalnız buradaki tek fark, İngiliz hayranlarımın biraz daha sessiz olmaları” dediğini yazdı.

SOUTHGATE'TEN TUNCAY'A ÖVGÜ

Tuncay'ın Türk hayranları tarafından ''Fenerbahçe'nin Kralı'' olarak adlandırıldığını hatırlatan gazete, takımının teknik direktörü Gareth Southgate'in, daha önce Tuncay gibi değişik bir futbolcuyla hiç karşılaşmadığını söylediğine yer verdi.

Haberde Southgate'in, ''Tuncay'ın pek çok değişik silahı var. Müthiş bir top sürüş tekniği, rakibini yanıltma kabiliyeti, yıldızlara has bir son işlem yeteneği ve rakibini yoran bir enerjisi bulunuyor'' ifadelerine yer verildi.