BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ilıcaklar ana oğul dizide

Siyasi içerikli dizi 'Ateşten Koltuk'. Güncel konulara değiniyor. Senaryo oğul Ilıcak'a ait olunca iş değişiyor tabii ki.

Abone ol

Türkiye'nin ilk siyasi içerikli dizisi. Güncel konuları işleyen dizi cumartesi akşamları Fox ekranlarında..

Diziyi yakından tanımak mı istiyorsunuz? Ya da bu akşamki konusunu mu merak ettiniz? Gazetelerin televizyon sayfasını cevirmenize gerek yok. Bugünkü ayrıntı ve tanıtım Sabah yazarı Nazlı Ilıcak'ın köşesinde..

Ne var bunda demeyin. Çünkü dizinin senaryosunu oğlu Mehmet Ali Ilıcak yazıyor. Oğul Ilıcak ayrıca dizinin yapımcı şirketinin de ortağı..

Ana-oğul birlkte Türkiye'nin güncel sorunlarını dizi aracılığıyla ekranlara sunuyor. Dizi karakterlerini teker teker yazıyor. Övgünün aslan payını da oğluna yapıyor:

"Atatürk olsa, Kemal Atak gibi mi davranırdı? Bilemem. Kemal Atak, aslında, senaryoyu yazan  Mehmet Ali Ilıcak'ın istediği gibi davranıyor. Hem milli duyguları kuvvetli, hem halkın muhafazakar değerlerine yakın biri. Ateşten Koltuk'ta hayali bir başbakan, bugünün olaylarına çözüm bulmaya çalışıyor."

Nazlı Ilıcak'ın kendisi de dizide başbakana soru soran bir gazeteci rolünde yer alıyor. Bakalım reyting canavarını yenebilecekler mi? Hep birlikte göreceğiz..