BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Beyaz Show mu? Asla

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı fena içerledi Beyaz'a. Programa konuk olduğu geceyi hiç ama hiç unutmayacak.

Abone ol

Vural Çelik, yönetmen Hamdi Alkan ile birlikte geçen hafta Beyaz Show'a konuk olmuştu. Çelik, kendilerini 3 saat bekleten Beyaz'a bir hayli kızmış.

Zaman gazetesine röportaj veren Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, bir daha Beyaz Show'a çıkmayacağını söyledi:

"Ben orada yaşananlara çok üzüldüm. Filmin tanıtımı için Hamdi Alkan’la birlikte Beyaz Show’a konuk olmuştuk. Üç saat beklettikten sonra bizi canlı yayına aldılar. Programı terk edip gitmeyi bile düşündük; ama ‘film için reklâm yaptılar’ suçlamasıyla karşı karşıya kalmaktan korktuk. Beyaz Show, formatından çıkıp Tuğba Özay’ın ‘acılı günler’ programına dönüştü adeta. Biz ise orada resmen sığıntı durumuna düştük. Beyaz’a da çok kırıldım ve beni çok üzdü. Bir daha mı Beyaz Show? Asla… "

ANNESİ ONU İZLEYEMİYOR

Çelik, sıkıntılarla dolu bir çocukluk dönemi geçirmiş. Daha 11 yaşındayken babası evi terk etmiş. Para kazanmak için sokaklarda su satmış, ayakkabı boyamış. Halk arasında pamuk karası olarak bilinen hastalıktan dolayı annesinin gözleri kör olmuş.

Vural Çelik, hem Avrupa Yakası'ndaki başarısı hem de 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filmindeki başarısına karşın annesinin kendisini izleyememesi nedeniyle buruk olduğunu ifade etti.