BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,13
ALTIN 2.429,95
HABER /  MAGAZİN

Tüm erkekler Türkler gibi olmalı

Fashion TV’nin ödül töreni için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü model ve oyuncu Molly Sims Türk erkeklerini değerlendirdi..

Abone ol

Fashion TV’nin ödül töreni için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü model ve oyuncu Molly Sims, Kelebek’e konuştu. Türk erkeklerinin kibar ve centilmen olduğunu söyleyen Sims, "Amerika’da erkekler çok utangaçtır. Ama Türk erkekleri sıcak ve kadınlardan çok hoşlanıyorlar. Bu yönleriyle Avrupalılara benziyorlar. Bence tüm erkekler, Türkler gibi olmalı." diyor.

Öğrenciyken ev arkadaşınız sizin resimlerinizi bir ajansa gönderdi ve hayatınız değişti... Hálá hayatınızda mı bu insan?

- Arkadaşımın adı Mary Taylor, gerçekten çok iyi bir insan. Mary, fotoğraflarımı mankenlik ajanslarına göndermek istedi, ben de kabul ettim. Kısa bir süre sonra Londra’dan teklif geldi ve okuldan ayrıldım. Biliyorum biraz garip bir durum... Mary, okuluna devam etti, ben de hayatıma başka bir yol çizdim. Aslında görüşmeye devam etmeliydik ama şartlar uygun olmadı.

Amerika ve Avrupa’da bir stil ikonu haline geldiniz. Kadınlar sizin tavsiyelerinizle yaşıyor adeta. Nasıl bu birikime sahip oldunuz?

- Eğer beni 13 yıl önce tanısaydınız gerçekten büyük bir hayal kırıklığına uğrardınız. Özellikle Avrupa’da yaşamaya başladıktan sonra modayla ilgili geniş bir vizyona sahip oldum. Bunda farklı kültürleri bir arada görmemin de etkisi var. Özellikle Londra tam bir kültür cenneti. Bu kıyafetlere de yansıyor tabii. Punk tarzda giyinen insanlar da şık giyinen insanlar da aynı havayı soluyor. Mesela Kate Moss gibi çok ünlü bir modelin olduğu şehirde ister istemez etkileniyorsunuz ve kendi kombinasyonlarınızı yapmaya başlıyorsunuz.

Türk erkeklerini nasıl buldunuz?

- Nasıl mı buldum? Gerçekten çok iyiler. Sıcaklar ve kadınlardan çok hoşlanıyorlar. Mesela Amerika’da çok utangaçtır erkekler ama burada hiç öyle değiller. Ne kadar güzel olduğunuzu söylüyorlar, kibar ve centilmence davranıyorlar. Avrupalılara benziyorlar bu yönleriyle. Bence tüm erkekler, Türkler gibi olmalı. 

Servet Yılmaz / Hürriyet