BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  SPOR

Gökhan Zan sezon sonu yolcu

Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın yerine isim arıyor. Sezon sonu gönderilecek yıldız futbolcunun alternatileri ise şunlar..

Abone ol

Kara Kartallar ile Gökhan Zan’ın yolları sezon sonu ayrılıyor. Genç futbolcuya Deportivo, Monaco ve Spartak Moskova’dan çok cazip teklifler var. Zan’ın gönderilmesine kesin gözüyle bakan yönetim; Hansson, Hangeland, Dellas ve Caçapa’dan sonra bir ismi daha listeye aldı: Zivkoviç. Bordeaux’nun ardından Lens de Bobo konusunda Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı. Fransızlar, Sambacı için 9 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Adayların şifresi belli!

Geçtiğimiz günlerde boy ortalaması 2.00 metreye yaklaşan 'üç kule' ile (Petter Hansson, Brede Hangeland ve Traianos Dellas) temas kuran Kara Kartallar, daha sonra Lyon ile köprüleri atmak üzere olan Caçapa için harekete geçmişti. Bu listeye dün de Boris Zivkoviç eklendi.

Bedavaya gelebilir...
Yönetimin, stoper mevkii için aynı fiziki yapıdaki futbolcular üzerinde yoğunlaşmasının sırrı çözüldü. Tüm bu gelişmelerin altında yatan gerçek şu: Gökhan Zan sezon sonu yolcu...

Bir ara Arsenal'in de takibe aldığı milli futbolcuya, İspanya'dan Deportivo, Fransa'dan Monaco ve Rusya'dan Spartak Moskova talip... Üç kulübün Gökhan için hatırı sayılır bir bütçe ayırdığı, Beşiktaş'ın da bu transferden en az 7 milyon Euro gelir beklediği öğrenildi.

Zivkoviç'in Hajduk Split ile 2009'a sözleşmesi bulunuyor, ancak Hırvat yıldız isterse bonservisini bedava alma hakkına sahip.

Kaynak: Fanatik-Orhan Yıldırım