BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.489,62
HABER /  MAGAZİN

Tülin Özen kimdir Ufak Tefek Cinayetler Arzu'su Beyaz Show'da

Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'su Tülin Özen merak ediliyor. Hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Tülin Özen kimdir aslen nereli kaç yaşında? Tülin Özen evli mi eşi kim?

Abone ol

Tülin Özen son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Daha önce Üsküdar'a Giderken dizisiyle hafızalara kazınan Tülin Özen'in özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

Tülin Özen, Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu. Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1979 İskenderun’da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir. Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizide canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır. 12 Kasım 2015 tarihinde başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde I. Ahmet 'in annesi Handan Sultan'ı canlandırmıştır. Ocak 2016'da Eti Browni Intense reklamında oynamıştır ve 20 Ocak 2017'de Kötü Çocuk filminde oynamıştır.

TÜLİN ÖZEN EVLİ Mİ? Tülin Özen bir dönem kendisi gibi oyuncu olan Tansu Biçer ile aşk yaşıyordu. Evlenecekleri konuşulan Tülin Özen daha sonra Tansu Biçer ile arkadaş olduklarını açıklamıştı.