BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Melike davası Cevat Y ilk kez canlı yayına bağlandı!

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında Melike Toyguncu 14 yıl önce kayboldu. Ankara'da ablasına ÖSYM kağıdı almak için evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Melike bulundu mu son durum ne? Olay Yeri 8 Aralık Melike Toyguncu bilgiler internethaber'de.

Abone ol

ANKARA'da ablasına sınav kağıdı aldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Melike Toyguncu davasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike'yi kaçırdığı düşünülen ve gömdüğü iddia edilen Cevat Y. bugün canlı yayına bağlandı. 

Melike'yi 23 gün boyunca evde tutan ve anne Fatma Hanım'ın sorularına maruz kalan Cevat Y. bu olayla alakası olmadığını söyledi. Uzun zamandır kendisinden haber alınamayan Cevat Y. ilk kez canlı yayına bağlandı. Suçlamalar karşısında açıklama yapan Cevat Y. kendisine gelen iddiaları kesin bir dille reddetti. Melike'nin telefonunun kendisinde kaldığını söyleyen Cevat Y. tacize bulunduğu kişiyle yüzleşecek. Rahat tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cevat Y. "Tamam beni 5 dakika sonra ararsınız" dedi. 

15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TACİZ ETTİ İsmini vermek istemeyen bir kişi canlı yayına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ben geçen sene 15 yaşındayken Ankara Sincan’da paket servis işi yapıyordum. Sincan’da bir pazaja sipariş götürdüm. Orada Cevat bana taciz etmeye çalıştı. Ben de Cevat’a yumruk atarak oradan kaçtım. Sonra işten ayrıldım ve olayı kimseye anlatmadım”