BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Gülse Birsel yeni dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosuna bakın bomba isimler

Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete yayın hayatına başlıyor. En son Yalan Dünya dizisiyle ekranda olan Gülse Birsel Jet Sosyete'nin hazırlıklarına başladı. Peki Jet Sosyete'nin oyuncuları kim ne zaman başkayacak? Jet Sosyete hangi kanalda?

Abone ol

Jet Sosyete şimdiden merak edilmeye başlandı. Henüz birinci bölüm fragmanı yayınlanmayan Jet Sosyete oyuncu kadrosu belli oldu. Peki Jet Sosyete ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Aile Arasında filmi ile gündemde olan Gürse Birsel'in yeni dizisinin yayınlanacağı kanal ve yayın tarihi merakla bekleniyor. Gülse Birsel ve dizilerinin takibinde olanlar dizinin detayları için araştırmalara başladı. Kanal D'de yayınlanacak olan Jet Sosyete ne zaman seyirciyle buluşacak? Jet Sosyete oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte, Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete hakkında merak edilenler.

JET SOSYETE NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası,Yalan Dünya gibi ses getiren dizilerde imzası bulunan ünlü sanatçı Gülse Birsel, yepyeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yalan Dünya gibi Kanal D ekranlarında olacağı söylenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi için ise, 2018 yılı Ocak sonu işaret ediliyor. 

JET SOSYETE OYUNCU KADROSU Yalan Dünya dizisinden ve daha birçok komedi projesinden aşina olduğumuz isimler Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosunda yer alacak. Yapımcılığını BKM Film’in üstleneceği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alacağı, Jet Sosyete dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam ederken, dizinin kemik kadrosu büyük ölçüde netleşti. Dizinin başrollerinde Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

JET SOSYETE BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANI Jet Sosyete birinci bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Jet Sosyete birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.