BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  GÜNCEL

Travestiye ormanda zorla tecavüz ettiler

Antalya'da 'Yeliz' takma adlı travesti A.S., para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Mehmet C. ile 3 arkadaşının tecavüzüne uğradı

Abone ol

Bulvarda fuhuş amacıyla otostop çeken 32 yaşındaki A.S. ile 60 TL karşılığında anlaşan Mehmet C., travestiyi 07 BSA 65 plakalı kamyonetine alıp Kepezüstü'ndeki ormanlık alana getirdi.

DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

Bu sırada 07 JD 492 plakalı otomobille ormanlık alana gelen Mehmet C.'nin 3 arkadaşı, ellerindeki telsizle kendilerini polis olarak tanıttı. A.S.'yi kamyonetten indiren Mehmet C. ve arkadaşları İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O., ellerini iple ağaca bağladıkları travestiye defalarca tecavüz etti.

PARASINI GASP ETTİLER

Dövdükleri A.S.'yi sabaha karşı bağladıkları ağaçtan çözüp üzerinde bulunan 150 TL parasını da gasp ettikten sonra serbest bırakan şüpheliler, burada alkol almaya devam etti. Ana yola çıkan ve devriye gezen ekip otosunu durduran A.S., tecavüze uğradığını ve gasp edildiğini söyleyerek yardım istedi.

Polis, A.S. ile birlikte ormanlık alanda yaptığı aramada kamyonette bulunan Mehmet C. ile diğer otomobilde bulunan İlker Y., Mehmet K. ve Memiş O.'yu kaçmak isterken yakaladı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne götürülürken ormanlık alanda inceleme yapıldı.

Yapılan araştırmada travestinin bağlandığını iddia ettiği ağaçta 4 metre uzunluğunda kalın ip bulundu. Şüphelilerin otomobillerinde yapılan aramalarda ise travestiyi dövdükleri iddia edilen sopa ve tehdit amaçlı kullandıkları sallama denilen bıçak bulundu. Şüphelilerin polisteki sorgusu sürüyor.

6 KIZ ÇOCUĞUNU 15 KİŞİ TACİZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aksaray'da yaşları 11 ile 18 arasında değişen 6 kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Ekipleri, R.A. (15), A.A. (11), K.A.(13) B.A. (18), K.D. (13) ve D.C'nin (16), cinsel istismara uğradığı yönündeki bir ihbar üzerine çalışma başlattı.

Polis, kız çocuklarının ifadesi doğrultusunda 15 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. (16), M.İ. (15), C.D. (20), A.B. (29), N.E. (41), M.O. (46), H.Ç. (51), U.G. (14), İ.T. (16), Y.E. (16), İ.Y. (15), M.K. (18), C.D. (20), O.C. (17) ve T.G. (26) Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 

ANKARA'DA KESİK BACAK CİNAYETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çankaya Belediyesi'ne ait kamyon, Cebeci Coşkunlar Sokaktaki çöpleri aldıktan sonra, Evren Sokağa girdi. Burada işçiler çöpleri toplarken kamyonun arkasına henüz konulan çöpten kesik bir bacak düştü.

İşçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Parmakları olmayan ve kısmen çürüdüğü görülen kesik bacak, olay yeri inceleme ekiplerince delil torbasına konuldu.

Ayrıca kamyondaki çöpün de boşaltılarak ekiplerce inceleneceği öğrenildi.
 

ŞÜPHELİYİ İDRARI YAKALATTI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KÜÇÜKÇEKMECE'de kiraladıkları otomobille polisten kaçan 4 kişiden 2'si kaza yapınca yakalandı.

Yaya kaçmaya çalışan 2 kişiden biri ise bir inşaat alanına yaptığı idrarı sayesinde fark edilerek yakalandı. Polis kaçan 4'ncü kişiyi arıyor.

Bahariye Caddesi'nde, saat 01.30 sıralarında 34 DD 7626 plakalı Skoda otomobille gezen 4 kişi, polisin dur ihtarına uymadı. Ara sokaklarda polisten kaçan şahıslar bir polis otosunun araçlarına çarpmasıyla 34 VNT 11 plakalı Ford marka araca çarparak kaza yaptı. Otomobilden inen M.Ç. ve Ö.K. yakalanırken 2 zanlı yaya olarak kaçtı. Koşarak Basın Ekspres Yolu'nun karşısına geçen zanlılar yol inşaatına girdi.

Zanlıların peşinen koşan polisler de karanlıkta izlerini kaybettirmeye çalışan şahısların peşinden inşaat sahasına girdi. Şahıslardan M.K. polisin dikkatinden kurtulamadı. Polis, kanalizasyon çukuruna girerek kendilerini atlatmak isteyen zanlıyı, çukurun kenarına tuvaletini yapmasıyla farketti. Yeni yapılmış idrarı farkeden polis çukuru kontrol ederek zanlıyı yakaladı. M.K.'yi de polis merkezine getiren ekipler, kaçan şahsı yakalamak için çalışıyor.

DENİZDEN ÇIKAN ERKEK CESEDİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BAKIRKÖY Sahili'nde denizden 59 yaşındaki Tuncer Yıldız'a ait olduğu tespit edilen bir erkek cesedi bulundu.

Sahilde bulunan balıkçı barınakların yakınında denizde SAAT 07.30 sıralarında erkek cesedi gören vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat merkezine bildirdi. İhbar üzerine Bakırköy Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler olay yerine geldi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar su yüzeyindeki cesedi kıyıya çıkardı. Polislerin yaptığı ilk incelemede, cesedin 59 yaşındaki Tuncer Yıldız olduğu tespit edildi. Yıldız'ın cansız bedeni polisin incelemesinin ardından nöbetçi savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Tuncer Yıldız'ın önceki akşam geç saatlerde bir arkadaşının teknesine geldiği ve alkol aldığı öne sürüldü. Yıldız'ın intihar mı ettiği yoksa alkolün etkisiyle denize mi düştüğü otopsi sonucu ortaya çıkacak.

PASİNLER'DEKİ ZORBA BUNU İLK DEFA YAPMAMIŞ!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ERZURUM'un Pasinler İlçesi'nde okuldan eve giderken Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A.K.'ya tecavüze kalkışıp yaralayan saldırganın, 30 Aralık 2009 tarihinde de, benzer şekilde üniversite öğrencisi genç bir kıza da saldırdığı ortaya çıktı.

Atatürk Ünivesitesi öğrencisi olan ve kimliğinin açıklanmasını istemeyerek DHA'ya konuşan 20 yaşındaki M.G. başından geçen olayı anlattı. Öğretmen A.K.'ye yapılan saldırının benzerini 30 Aralık 2009 günü yaşadığını söyleyen genç kız, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirtti. Öğretmenin 6 Nisan'da saldırıya uğramasından sonra saldırganın eşkalini tarif etmesi üzerine, Cumhuriyet Savcılığına başvurduğunu kaydeden M.G. her iki olayı gerçekleştirenin aynı kişi olduğunu ileri sürdü. Üniversite öğrencisi M.G. uğradığı saldırıyı şöyle anlattı:

BÜYÜK ELLERİ VARDI

"Okuldan çıkmış eve gidiyordum. Hava yeni kararmıştı. Yolda sadece ikimiz vardık. Telefonla konuşarak önümde yürüyordu. Karakola yakın olan peri bacaları bölgesine geldiğimizde yavaşladığı için ben öne geçtim. Bir süre sonra elle arkadan taciz etti. Ben bağırınca da tekme- tokat vurmaya başladı. A.K. öğretmen gibi direndim. Üstüm başım çamur olmuştu. Adam benim iki katım kadardı. O dev elleriyle saçımdan tutup kafamı defalarca parkın demirlerine vurdu. Cebinden çıkardığı bıçakla da yaralayacaktı ki, iki kadın bize doğru gelmeye başladı. Onları görünce kaçtı. Sağ kolum bileğimden kırılmış ve kanlar içinde kalmıştım."

POLİS İLGİSİZ DAVRANDI

Güçlükle cebinden çıkardığı cep telefonu ile polisi arayıp yardım istediğini ifade eden M.G., "Yanıma yürüyerek bir polis memuru geldi. Kısa sürede çevreyi sarsalar yakalardılar. Mobese kameralarına bakmalarını istedim. Baktılar ama sadece montu görünüyormuş ve bu da onların işine yaramazmış dediler. sonra da benim olay A.K., öğretmene yapılan saldırıya kadar unutulup gitmişti. Eğer bana yaptığında yakalansaydı. A.K. öğretmen böyle bir iğrenç olayı yaşamayacaktı" diye konuştu.

İKİ SALDIRGAN DA AYNI

Öğretmen A. K.'nin ifadesi üzerine çizilen robot resmin İlçe Emniyet amirliğinde kendisine gösterildiğini ifade eden M.G., iki saldırganın da aynı kişi olduğunu iddia etti. A.K., öğretmen ile kendisine saldıran kişinin en büyük özelliğinin ellerinin kocaman ve büyük dudaklarının olduğunu ifade eden M. G., şunları söyledi:
"2010 yılına hastanede girdim. İki gün yoğun bakımda yattım. Yaşadığıma hala inanamıyorum. Gözümü kapattığımda o saldırı aklıma geliyor. Aradan 15 ay geçti o saldırıyı hala unutamıyorum. A.K., öğretmenin durumu benden daha ağır. Allah yardımcısı olsun. A.K. öğretmeni acısını ancak ben anlarım. Tek isteğim o sapığın yakalanıp adalet önüne çıkarılması. Benim 'olayım unutuldu' diye çok üzülüyordum. A.K., öğretmenin tarifini duyunca hemen Cumhuriyet Savcılığına başvurdum. Emniyet müdürlüğünde robot resmi bana da gösterdiler. Aynı kişiydi. O kişinin en büyük özelliği ellerinin kocaman ve at gibi büyük dudaklarının olması."

ÖĞRETMEN TABURCU OLDU

Pasinler'deki Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan 6 Nisan günü çıkan öğretmen A.K. evine giderken Ağaç Minare Mahallesi'ndeki Osmanağa Sokağı'nda saldırıya uğradı. Zorla dar ve çıkmaz bir sokağa sürüklenen A. K., burada henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısından ağır yaralı kurtuldu. Kanlar içinde anneannesi H.P.'nin evine giden A.K., öğretmen, Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde beyin ameliyatı geçirdi. Önce yoğun bakımdan çıkan A.K., hayati tehlikeyi atlatınca dün taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel bir ekip, öğretmene saldıranı bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TECAVÜZ SANIĞINDAN İLGİNÇ SAVUNMA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ZONGULDAK'ta, sevgilisi 17 yaşındaki Ş.G.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 23 yaşındaki T.T., ilk kez hakim karşısına çıktı. Sevgilisiyle rızası üzerine ilişkiye girdiklerini ileri süren T.T., "Dikkat ettiğim husus, cinsel arzusu çoktu. Hep bu konulardan bahsediyordu" dedi.

Merkez ilçeye bağlı Göbü Köyü'nde kahvede çalışan T.T., 2008'de Zonguldak'tan köye anneannesinin yanına misafirliğe gelen Ş.G. ile tanıştı. Çıkmaya başlayan çift, iddiaya göre Ş.G.'nin Zonguldak'ta ailesiyle birlikte oturduğu evde ilişkiye girdi. 2009'un ağustos ayında askere giden T.T., 2010 yılı temmuz ayında izine geldiğinde kendisini aldattığı gerekçesiyle sevgilisinden ayrıldı. Geçen kasım ayında askerden dönen T.T., 2 ay sonra Ş.G.'nin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurması üzerine gözaltına alındı.

Tutuklanan T.T. hakkında, 'Küçük yaşta kıza nitelikli cinsel istismar' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. T.T., Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen T.T., Ş.G. ile arkadaş olduklarını ve görüşmeye devam ettikçe birbirlerine ısındıklarını söyledi. Bu görüşmeler devam ederken Ş.G.'nin kendisini Zonguldak'a davet ettiğini anlatan T.T., şöyle konuştu:

"Buluştuğumuzda beni evde kimsenin olmadığını söyleyerek eve götürdü. Sonra kendi rızası ile ilişkiye girdik. Görüşmelerimizde dikkat ettiğim husus, cinsel arzusu çoktu. Hep bu konulardan bahsediyordu. Ama ben ona çok ısındım ve sevdim. İleride evlenmeyi bile düşünüyordum. Ona daha yakın olmak için Zonguldak'ta bir iş buldum. Askere gittim. İzne geldiğimde başka birisiyle görüştüğünü öğrendim ve ayrıldım. Sonra beni telefonla arayarak, ayrılmak istemediğini söyledi. Aksi halde bana zarar vereceğini söyleyerek tehdit etti."

Mahkeme heyeti, mağdur Ş.G.'nin ifadesinden önce yaşının 18'den küçük olması nedeniyle gizlilik kararı alarak salondakileri dışarıya çıkarttırdı. Ş.G.'nin, ifadesinde şikayetçi olduğunu söylediği belirtilirken, T.T.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve delillerin toplanması için duruşmayı erteledi.