BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Travesti boğazı kesilerek öldürüldü

Kurtuluş'ta bir travesti, travesti arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay yerine gelen travestiler kriz geçirdi.

Abone ol

Şişli'de bir travesti, sokak ortasında boğazı kesilerek öldürüldü. Olay sonrası kaçan zanlı, kovalamaca sonucu suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Olay, Kurtuluş Akağlar Caddesi Yiğitbaşı Sokak girişinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre cadde üzerinde yürümekte olan Serdar Şeran (31) arkasından gelen ve beraber yaşadığı öne sürülen Mehmet Nuri B. (23) tarafından boğazı kesildi. Şeran kanlar içerisinde yere yığılırken Mehmet Nuri B. kaçmaya başladı.

Bu sırada devriye görevi yapan Asayiş Şubesine bağlı motorize yunus ekipleri kaçan zanlının peşine düştü. Mehmet Nuri B. ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sonucu suç aleti bıçak ile beraber yakalandı. Şeran için olay yerine ilk yardım ekipleri çağırıldı ancak sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Şeran kurtarılamadı. Yakalanan şahıs Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Bu arada, haberi alan Şeran'ın ev arkadaşları olay yerine geldi. Arkadaşlarının kanlar içerisindeki cesedini gören ev arkadaşları sinir krizleri ve baygınlık geçirdi.

BOĞAZINDAN KAN FIŞKIRIYORDU

Gözyaşlarına boğulan arkadaşları telefonla aradıkları diğer arkadaşlarına bilgi verdi. Olay yerinin hemen karşısında kuaförlük yapan Nadir Telli olayı an be an gördüğünü söyledi. Cadde üzerinde yürürken arkadan gelen bir şahsın bıçağını çıkararak tek hamlede travestinin boğazını kestiğini belirten Telli: " Hayatımda hiç böyle bir sahne görmedim. Adam bir bıçak darbesiyle boğazını kesti. Bir an da yere yığılan travestinin boğazından kan fışkırıyordu. Travestiyi kesen şahıs caddeden aşağıya doğru kaçmaya başladı. Bu sırada olayı uzaktan gören motorize ekipler şahsı kıskıvrak yakaladı." şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, cinayet mahallini geniş bir şekilde emniyet şeridiyle kapatarak çalışma yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri de cesedin etrafını bezle kapatarak çalışmalarını sürdürdü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.