BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polis basmaktan bıktı; onlar bıkmadı

Polisin iki yıl içinde 80 kez bastığı kumarhanenin sahipleri, polisi bıktırdı ama kendileri bıkmadı.

Abone ol

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir kumarhene 2 yıl içersinde polis tarafından yaklaşık 80'inci kez basıldı. Polis, ikisi kadın 3 müşteri ile mekanın işleten Serkan AL'ı gözaltına aldı. Bir Türk'le evlenerek Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen Claudia K. adlı kadın, "Sadece şansımı deniyordum" diyerek kendini savundu.

Eray Erollu'nun haberine göre, Kağıthane Eski Büyükdere Caddesi 14 numarada bulunan ve yaklaşık 2 yıldan beri faaliyette bulunan bir kumarhaneyi polis basmaktan bıktı, mekancılar yakalanmaktan bıkmadı.

Kağıthane Araştırma Büro Amirliği ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kumar ve Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler ayrı ayrı zamanlarda kumarhaneyi yaklaşık 80 kez bastı. Önceki gece saat 21.00 sıralarında "kumar oynanıyor" bilgisine alan Kağıthane Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler kumarhaneye baskın düzenledi.

Bir masada poker oynayan Claudia K. ve Haredan Ö. adlı kadınla ile Ayhan G. adlı kumarbazı yakaladı. Polis 22 oyun pulu ile 250 TL paraya da el koydu. Kumarhanenin işletmecisi Serkan Al da gözaltına alındı.
Kağıthane Araştırma Büro Amirliği'ne getirilen Claudia K., "3 kişi poker oynarken polis baskın düzenledi ve bizi yakaladı. Biz sadece şansımızı deniyorduk. Kötü bir şey yapmadık" dedi. 2'si bayan 3 kumarbaza Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılacağı belirtildi.