BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Arda ın yerine istediği isim

Sezonu kupasız kapatan, Neill ve Keita dışında yapılan transferlerde hayâl kırıklığı yaşayan G.Saray aradığı kanı buldu!..

Abone ol

Sezonu kupasız kapatan, Neill ve Keita dışında yapılan transferlerde hayâl kırıklığı yaşayan G.Saray, aradığı taze kanı buldu:

Miroslav Stoch. Yeni sezonda Arda’yı sol kanatta değil de ‘10 numara’ mevkiinde, forvet arkası oynatmayı planlayan teknik direktör Frank Rijkaard’ın yeni gözdesi için ’sessiz sedasız’ İngiltere’ye çıkarma yapan futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, transferde mutlu sona yaklaştı.

‘BAŞKA BOMBALAR DA VAR’

Devre arası Totthenham’dan kiralanan Meksikalı Dos Santos’un performansının da teknik heyeti tatmin etmemesi üzerine Miroslav Stoch’a yönelen sarı-kırmızılılarda Üstünel, bonservisi Chelsea’de olan Slovak yıldızın işini bitirmek için Londra’ya gitti. İngiliz ekibinin yetkilileriyle biraraya gelen başkan yardımcısı Stoch’un transferiyle ilgili, “TRANSFER için şu anda ‘bitti’ diyemem ama pazarlıklarımız ve her iki tarafın koşulları devam ediyor. Sadece Stoch değil, başka futbolcular da transfer listemizde var. Takımımıza yine önemli isimler kazandırabilmek için çaba sarfediyoruz” şeklinde konuştu.

1 MİLYON EURO İNDİRİM

ADA temsilcisinin yöneticilerinin 6 milyon Euro’da diretmesi üzerine fiyatta indirim isteyen Üstünel’in, bu rakamı 5 milyon Euro’ya kadar indirmesi bekleniyor. Chelsea’nin istenilen düzeyde bir fedakârlık yapması durumunda bu transferin gerçekleşmesi beklenirken, Slovak futbolcuya yıllık ne kadar para ödeneceği konusunda ise hiçbir açıklama yapılmadı.

Neeskens: Arda gider, biz kalırız

Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, İngiltere’ye transfer olacağı konusunda bahis bile açılan Arda hakkında çok ilginç ifadeler kullandı. GS TV’de yayınlanan ’Soru Cevap’ programına sezon değerlendirmesi yapan Hollandalı, “Arda’nın durumu ne olur bilmiyorum belki yurtdışından çok iyi bir teklif gelir ve gider ama bildiğim bir şey var biz teknik heyet olarak 1 sene daha buradayız. 3 kupaya da talibiz ve kazabileceğimiz kadar çok kazanmak istiyoruz.

Şampiyonluğu sakatlıklar yüzünden kaybettik ancak bunu telafi edeceğiz. F.Bahçe ile oynadığımız iki maçta da hayâl kırıklığı yaşadım. Sami Yen’deki maçta kazanma azmini gösteremedik. O maçtan sonra gece eğlenmeye çıkan bir oyuncumuzun da (Jo) ne yaptığına anlam veremedim” şeklinde konuştu.