BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.387,34
HABER /  DÜNYA

TRAFİK CEZASI KESİLİNCE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Nazilli ilçesinde, ekonomik sıkıntı çeken şahıs, 154 TL trafik cezası kesilince 7 katlı binanın çatısına çıktı. Şahıs, Belediye Başkanı Halu...

Abone ol

Nazilli ilçesinde, ekonomik sıkıntı çeken şahıs, 154 TL trafik cezası kesilince 7 katlı binanın çatısına çıktı. Şahıs, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar’ın 1,5 saat süren ikna çabası sonrası aşağı indirildi.
Olay, bu sabah Nazilli’de, Altıntaş Mahallesi 135. Sokak’ta bulunan Zuhal Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, intihar etmek için apartmanın çatısına çıkan H.H.’yi (42) görenler, polise haber verdi. Polis bir taraftan şahsı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de bölgede önlem aldı. Direnen vatandaşı ikna etmek için, çalıştığı halı yıkama fabrikasındaki iş arkadaşları ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar da karşı binanın çatısına çıkarak, sohbet etmeye başladı. Ekonomik sorunlarının bulunduğunu ve son olarak şehir içinde yediği trafik cezasının kendisini üzdüğünü dile getiren H.H., Başkan Alıcık ve Emniyet Müdürü Karpınar’ın yardımcı olacaklarını söylemesi üzerine ikna oldu. Eşi ve kızı da getirilen şahıs, oturduğu çatı duvarından Emniyet Müdürü Karpınar ve Başkan Alıcık’ın yardımıyla indirildi.
Uzun süredir yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle sorunlar yaşadığı iddia edilen H.H.’nin, intihar girişiminden 15 dakika önce yetersiz motosiklet ehliyeti ve kasksız olması nedeniyle 154 TL trafik cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 1,5 saat süren intihar teşebbüsünün ardından ikna edilerek çatıdan indirilen şahıs, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
(İHA)