BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Arınç AK Partili Aslan'ı böyle kınadı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Ak Partili Zeyid Aslan ve CHP'li Kamer Genç arasındaki küfürlü tartışma hakkında konuştu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/  Önceki gün CHP'li Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözlerini düzeltmek için kürsüye çıkmış AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın, Genç'e küfür etmesi üzerine tartışma çıkmıştı.

Çıkan tartışma Meclis tutanakların da yerini almıştı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç küfürlerin havada uçuştuğu kavga hakkında konuştu.

Küfürbaz vekilin kendisine de Meclis'e de faydası yoktur diyen Arınç, '' Zeyid Aslan, Kamer Genç'e hitaben gerçekten çok galiz cümleler, kelimeler kullanarak, hakaret etmiştir. Bu tutanaklarda kayıtlıdır. Tutanakların her birinin ilan edilip, toplumun bundan rencide edilmesini doğru bulmam ama hepimiz biliyoruz ki gazetelerde de yayımlandı ki hangi haletiruhiye ile hangi tepkiyle hangi öfkeyle söylemiş olursa olsun Zeyid Aslan milletvekilimiz sözleri kendisine de yakışmamıştır, partisine de yakışmamıştır. Alenen küfür ve hakaret içeren cümlelerdir.'' dedi

DEVLET ADAMINA YAKIŞAN SÖZLER DEĞİL

1 Mayıs'ta güvenlik güçleri görevini yaptı ve yapmaya da devam edecek. Hukuk devletinin ilkerine ancak yargı yoluyla gidebilirsiniz. Tanımıyoruz düşünce anarşinin olduğu yerlerde geçerlidir. Ana muhalefetin sözleri bir devlet adamına yakışacak sözler değildir.
Bundan sonra Taksim Meydanı'nın toplantılara açık olmaduğına Valilik ve İçişleri Bakanlığı karar verecektir. Bu kararı beğenmezseniz yargıya gideceksiniz.

KÜFÜRBAZ VEKİLİN KENDİNE DE MECLİS'E DE FAYDASI YOKTUR

Zeyid Aslan Tokat milletvekili Kamer Genç'e hitaben hakeret etmiştir. Bu tutanaklarda kayıtlıdır. Tutanakların her gün ilan edilimesini doğru bulmam. Hangi tepkiyle, öfkeyle söylenmiş olursa olsun Zeyid Aslan'ın sözleri kendisine ve partisine yakışmamıştır.

Adalet ve Kalkınma Partimiz'in kendi iç düzenlemesi ile milletvekilini grup disiplinine gönderip göndermeyeceğini ilgili arkadaşlar söyleyecektir. Ama bu olay tekil bir olay değildir.
Sayın genel başkanları hitabım olacak bu tür olayların yaşanmasını istemiyorsaznız vekillerinizi ikaz etmelisiniz.

YÜRÜ ASLANIM DİYEREK SIRTLARINI SIVAZLIYORLAR

Yürü aslanım ağzına geleni söyle diye arkası sıvazlanarak meydana sürülenler var. İsim söylemeye gerek yok tutanaklarda mevcut. Küfürbaz vekilin kendisine de partisinie yararı yoktur. Mesele Meclis'in meselesidir. Parlementoya yakışmayan vekiller var. Zeyid Aslan'ın sinirli arkadaş olduğunu biliyorum ama yaptığını maruz görecek sebep bulamayız.


  MECLİS'TE KÜFÜRLÜ TUTANAK KAVGASI  

AK Partili Zeyid Aslan ile CHP'li Kamer Genç arasında yaşanan kavga Meclis'te yeni kavgalar başlattı. CHP'li vekil kalem fırlattı: Çık dışarı diye bağırdı. CHP'liler terketti... (DEVAMI)

mecliste-kavga--çik-dişari.jpg

  ZEYİT ASLAN İSTİFA MI EDİYOR?  

Bülent Arınç'ın da kınadığı küfürlü konuşmaların sahibi AK Partili Zeyit Aslan istifa mı edecek? Bu sorunun yanıtını internethaber'e verdi : "Zamanı gelince..." (DEVAMI)

zeyid-aslan-istifa-mi-ediyor.jpg

AK PARTİ'Lİ VEKİLDEN İNANILMAZ KÜFÜRLER

Kamer Genç'in geçen hafta Fatma Şahin'i eleştirirken kullandığı sözleri kadın haklarına aykırı gören AKP'li milletvekili Zeyit Aslan, ettiği küfürlerle herkesin ağzını açık bıraktı.

39775.20130502115018.jpg