BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>KILIÇDAROĞLU’NDAN KKTC ÖRNEKLİ AÇIKLAMA<br/><br/> <br/><br/>LEFKOŞA - KKTC tem...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


KILIÇDAROĞLU’NDAN KKTC ÖRNEKLİ AÇIKLAMA



LEFKOŞA - KKTC temasları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul’da yaşanan olaylara değindi. Kılıçdaroğlu, Türk hükümetinin Kıbrıs’taki müzakerelerde daha atak davranması gerektiğini de söyledi.



TRAMVAYDA İNSANLARA SALDIRDILAR



LONDRA - Londra’nın güneyinde yer alan New Addington bölgesinde, 6 gencin tramvaydaki insanlara saldırdığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. İnsanlara saldıran gençler, tramvaya da zarar verdi.



SURİYE’DE KATLİAM

RAKKA - Suriye’nin Rakka kentinde bir pazaryeri, Beşşar Esed yanlısı ordu güçleri tarafından bombalandı. Saldırıda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.



ABD’DE OLAYLI 1 MAYIS: 18 GÖZALTI, 8 YARALI

SEATTLE - ABD’nin Seattle kentinde 1 Mayıs gösterileri olaylı geçti. Onlarca gösterici polis ekiplerine saldırdı ve çevreye zarar verdi. Olaylarda 18 kişi gözaltına alındı, 8 polis ise yaralandı.



YOK BÖYLE HIRSIZ !

BOSTON - ABD’de yakalanan bir hırsız, hırsızlık yaptığı eve nasıl girdiğini gösterdi. Hırsızın küçücük pencere korkuluklarından geçişi, görenleri hayrete düşürdü.



YAVRU FİL, ÖLEN ANNESİNİ BIRAKMADI

MASAI MARA - Kenya’nın Masai Mara bölgesinde annesi ölen filin görüntüleri yürek burktu. Yavru fil, saatlerce başında beklediği annesini, uyuduğunu sanarak kaldırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

(İHA)