BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan muhafazakarları kızdıracak!

Ajda Pekkan'ın "Tesettür giysileri tasarlar mısınız?" sorusuna 'Tesettürle işim olmaz' dediği iddia edilmişti ama...

Abone ol

Süper Star Ajda Pekkan'ın moda dünyasına girişiyle beraber 'Tesettür giysileri de tasarlar mısınız?' açıklamasına 'Asker kızıyım tesattürle işim olmaz' dediği öne sürülmüştü ancak basında çıkan haberlerin ardından Ajda Pekkan'ın iletişim danışmanından yalanlama geldi; 'Sözleri çarpıtıldı...'

Habertürk'te yer alan haber şöyleydi;

Türk Pop müziğinin yaşlanmayan Süper Star'ı Ajda Pekkan, "Ajda'nın kadınları" ile moda dünyasına giriş yaptı.

Ajda Pekkan imzasını taşıyan 48 model günlük giysi ve 24 farklı aksesuvar 40 ile 140 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

'REFORMİST BİR SANATÇIYIM'

Habertürk yazarı Serpil Yılmaz'a yeni markasını ve tasarım macerasını anlatan Pekkan, "Tesettür giysileri tasarlar mısınız?" sorusuna verdiği cevapla muhafazakar kesimi kızdıracak.

Asker kızı olan Ajda Pekkan bu soruya “Asla yapmayacağım. Ben reformist bir sanatçıyım. Bugüne kadar nasıl göründüysem, onu yaparım. Asker kızı olarak tarzımdan farklı bir şey yapamam. Ben Türkiye'yim, polemiklere girmem“ diyerek cevap verdi.

İŞTE BU DA İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI'NDAN GELEN YALANLAMA

Ajda Pekkan, Daybuyday firması için Ajda'nın Kadınları adlı bir koleksiyon tasarlamaya başladı. Habertürk yazarı Serpil Yılmaz o koleksiyonla ilgili bir söyleş gerçekleştirdi. Bugün Habertürk'te çıkan o habere süperstarın koleksiyonu Ajda'nın Kadınları'nın iletişim danışmanlığından bir yalanlama geldi;

"Ajda Pekkan'in Daybuyday icin tasarladigi "Ajda'nin Kadinlari" adli koleksiyonun iletisim danismanligini yurutuyoruz.

Dun ve bugun Haberturk Gazetesi kaynakli Ajda Pekkan haberi tamamen asilsizdir. Ajda Pekkan'in "sadece kendi tarzima uygun, kendi giydiklerime benzer kiyafetler tasarliyorum" ifadesinin asiri abartilmis, uca cekilmis yorumundan ibarettir.

Saygilarimizla

Selma Capa
Pro Iletisim Danismanligi"