BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

BAKAN ŞAHİN, HAKARET İDDİASINI TWITTER’DAN YALANLADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, uçakta karşılaştığı CHP’li bir kadın milletvekiline hakaret ettiği iddiasına ilişkin, "Beni ...

Abone ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, uçakta karşılaştığı CHP’li bir kadın milletvekiline hakaret ettiği iddiasına ilişkin, "Beni tanıyanlar, kamuoyu kimseye hakaret etmeyeceğimi bilir. Üstelik aynı ortamdaki pek çok kişi de buna şahit" dedi.
Bakan Şahin, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden, uçakta karşılaştığı CHP’li bir kadın milletvekiline hakaret ettiği iddiasını yalanladı. Şahin açıklamasında, "Gündeme gelme ve kalma hevesiyle ortaya atılan asılsız iddialar var. Birileri tartışma yaratarak, çatışarak gündemde kalmaya çalışıyorlar. Beni tanıyanlar, kamuoyu kimseye hakaret etmeyeceğimi bilir. Üstelik aynı ortamdaki pek çok kişi de buna şahit" ifadelerini kullandı.

"YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"
"Bu tartışmalarla uğraşacak vaktimiz, enerjimiz yok" diyen Şahin, "Şu anda kadın istihdamı ile ilgili uluslararası bir toplantıdayım. Yapacak çok işimiz var. Girişimci olmak için cesaret ve risk alabilmek gerekiyor. Kadınlarımıza fırsat verilince bu özellikleri ortaya çıkıyor. Başarılı oluyorlar" açıklamasında bulundu.
(İHA)