BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AKP'li Zeyid Aslan istifa mı etti?

Kamer Genç'le yaşadığı küfürlü tartışma sonrası istifa edip etmeyeceği merak konusu olan Zeyid Aslan Komisyon üyeliğinden istifa etti.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- İki gün önce söyledikleri Meclis tutanağına geçen, Kamer Genç'e küfürler savuran AK Parti Tokat milletvekili Zeyid Aslan, bu konuda AK Parti'den kendisine gelen bir tepki olup olmadığı sorusuna, "Artık bu konu kapansın, ben gerekli açıklamayı yaptım" diyerek cevap verdi.

KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, çalışmaların daha sağlıklı bir ortamda yürütülebilmesi, kamuoyunun beklediği sonuca daha hızlı ulaşabilmesi ve ülke gündeminin yersiz işgal edilmemesi için TBMM Yasadışı Dinlemeleri Araştırma Komisyonu Başkan ve üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi. Aslan, TBMM Başkanlığı'na, istifasına ilişkin dilekçesini sundu.

Aslan, istifa dilekçesinde şunları kaydetti:
''TBMM'de kurulan haberleşme hürriyeti ve özel hayatın gizliliğini ihlalleri araştırma ve önerileri belirleme amacıyla kurulmuş olan, ülkemizin önem arz eden bir gündemine yönelik çalışma yürüten Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarını daha sağlıklı bir ortamda yürütebilmesi ve kamuoyunun beklediği sonuca daha hızlı ulaşabilmesi ve ülkemizin gündeminin yersiz işgal edilmemesi için Araştırma Komisyonu Başkanlığı ve üyeliğinden istifa ediyorum.''

BU KONUYU KAPATALIM

"Ben gerekli cevabı verdim, o sözler bana da meclise de yakışmadı. Bu konuyu uzatmanın, gündemde tutmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Tepki de olabilir, destek de olabilir, herkes kendi alanında kendi dünyasında tepkisini gösterebilir, tabii bunun etkileri de vardır."

CHP'nin kendisinin istifasını istemesini değerlendiren Zeyid Aslan, "hakareti yaşam tarzı haline getirmiş olanlar istifa etsin" dedi. 

ZAMANI GELDİĞİNDE GEREKENİ YAPARIM


"Bizi seçen halktır, halk isterse gerekeni yapar. Hakareti hayat biçimi hakline getirmiş adamlar istifa etsinler önce, zamanı geldiğinde ben gerekeni yaparım. Ben sözlerimin hoş olmadığını ifade ettim. 


  BÜLENT ARINÇ ZEYİD ASLAN'A KIZDI  

Küfürlü tutanakları ile olay olan Zeyid Aslan'a kendi partisinin en tepedeki isimlerinden Bülent Arınç'tan da tepki geldi. Arınç bugün açıklama yaptı ve dedi ki... (DEVAMI)

  MECLİS'TE KÜFÜRLÜ TUTANAK KAVGASI  

AK Partili Zeyid Aslan ile CHP'li Kamer Genç arasında yaşanan kavga Meclis'te yeni kavgalar başlattı. CHP'li vekil kalem fırlattı: Çık dışarı diye bağırdı. CHP'liler terketti... (DEVAMI)

mecliste-kavga--çik-dişari.jpg

AK PARTİ'Lİ VEKİLDEN İNANILMAZ KÜFÜRLER

Kamer Genç'in geçen hafta Fatma Şahin'i eleştirirken kullandığı sözleri kadın haklarına aykırı gören AKP'li milletvekili Zeyit Aslan, ettiği küfürlerle herkesin ağzını açık bıraktı.

39775.20130502115018.jpg