BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  GÜNCEL

Trafik canavarı makas attı böyle oldu

Kazaya neden olduğu iddia edilen sürücü ve 2 arkadaşı, hasarlı araçlarını bırakarak, yoldan geçmekte olan taksiye binip kaçtı.

Abone ol

Arkadan aldığı darbe sonrası kontrolden çıkan ve metrobüs yoluna giren otomobil içerisindeki 3 kişi yaralandı.

MAKAS ATARKEN ARKADAN ÇARPTILAR

Kaza, Bakırköy D-100 Karayolu Topkapı istikametinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre kimliği henüz belirlenemeyen sürücü otomobiliyle, kurallara uymadan ani şerit değişikliği yaparak ilerliyordu. Makas atarak ilerleyen otomobil, önünde seyreden Soner Albenli yönetimindeki araca hızla arkadan çarptı. Albenli'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak tel bariyerleri parçalayıp metrobüs yoluna girdi.

Kaza sonrası 42 yaşındaki Soner Albenli araç içerisinde sıkışırken, Pınar Albenli (42) ile ismi bilinmeyen bir kişi yaralandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya neden olan aracın sürücüsü ve 2 arkadaşı yoldan geçen taksiye binerek kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak, sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı 3 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

TAKSİYE BİNİP KAÇTILAR

Kaza sırasında büyük bir gürültü yaşandığını belirten bir görgü tanığı, "Biz ters istikamatten ilerliyorduk. Büyük bir gürültüye şahit olduk. Kaza anını göremedik. Bir araç takla atarak metrobüs yoluna girdi. Diğer araçtan 3 kişi indiler, sonra geri dönüp otomobilden evrakları alıp taksiye binerek gittiler" diye konuştu. Polis, kazaya neden olduktan sonra bir taksiye binerek kayıplara karışan 3 kişiyi bulmak için geniş çaplı arama başlattı.