BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  SPOR

Trabzonsporun borcu açıklandı

Trabzonspor'un 59. Genel Kurulu başladı. Yarın seçimle tamamlanacak kongrede kulübün borcu açıklandı.

Abone ol

Kulübün 80 milyon TL borcunun olduğu bildirildi.

19 Mayıs Spor Salonu'nda yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olan olağanüstü genel kurula üyeler fazla ilgi göstermedi.

5 bin 21 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu gelen kurulda, seçime tek liste ile girecek olan kulüp başkanı Sadri Şener, hazır bulundu. Şener'in yönetim listesinde değişiklikler yapacağı öğrenildi.

Genel kurulda Divan Başkanlığı'na seçilen İlhami Algan açılış konuşmasını yaparak genel kurulun Türk spor kamuoyuna ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

BORDO-MAVİLİ KULÜBÜN YAKLAŞIK 80 MİLYON TL BORCU VAR

Kulüp genel müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulu faaliyet raporunun bu kongrede sunumunun yapılmadığını ve gelecek mali genel kurulda bu konuda bilgi verileceğini belirtti. Bordo-mavili kulübün yaklaşık 80 milyon TL borcunun olduğu bildirildi.

Bu arada Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde bulunan konferans salonuna, üyelerin onayı ile eski divan başkanlık kurulu başkanı Nizamettin Algan'ın adı verildi.

41. YÖNETİM SEÇİLECEK

Geçen ay başında teknik direktör Samet Aybaba ile prensipte anlaşan ancak yaşanan tartışmaların ardından camianın görüşleri doğrultusunda bu transferden vazgeçen ve olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor, 41. yılında 41. seçimli genel kurulunu gerçekleştiriyor.

2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor Kulübü, bu genel kurul ile birlikte 13. olağanüstü genel kurulunu yaparken, bordo-mavililer 28 de olağan genel kurul gerçekleştirmişti.