BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  SPOR

Keita mükemmel ama o da arıza!

Galatasaray Keita'yı aldı ama aykırı sesler de dile getirilmeye başlandı. Osman Tanburacı şeytanın avukatlığına soyundu.

Abone ol

Galatasaray'ın gizli transferi Abdul Kader Keita İbrahim Yattara mı olacak? Herkesin övdüğü Afrikalı futbolcu için farklı düşününler de var. İşte onlardan biri de hasta Galatasaraylı Osman Tanburacı..

Övgüler yağdırıyor ama endişe ve şüphelerini de bir bir sıralıyor. diyen spor dünyasının renkli ismi, Yeni Şafak'taki köşesinde sakıncalarını kendine özgü bir üslupla dile getirdi.

(...)Keita mükemmel bir oyuncu, harika çalımları var, dar alanda adamı katlayıp geçiyor. Hani o reklam filmindeki gibi, adam yataktaki kadını nasıl da alıp katlaya katlaya blucinin ön cebine koyuyor ya, işte öyle!

Keita'nın rakibini nasıl geçtiğini rakibi zaten göremiyor da işin garibi siz de göremiyorsunuz. Topu rakibin önüne atıyor son anda bir bilek hareketiyle topu çaldığında, bir de bakıyorsunuz rakip bakkala gitmiş... Aslında tam Mesut Bakkal'lık bir adam Keita...

Bana rahmetli Beşiktaşlı Yusuf Tunaoğlu'nu hatırlatıyor. Yusuf da mükemmel bir topçuydu ama kendini iyi kullanamadı...

Olabileceği kadar olamadı...

Barça'da oynayamadı!

Keita'nın devamlılığı yok!

Lyon'da bir var bir yok!

Süper yetenek ama disiplinsiz!!!!!

Yabancı kayıtlarda "ingerable" geçiyor...

Gittiği her kulüpten neredeyse kovulan bir oyuncu...

Galatasaray yeni bir Lincoln fenomeni yaşamaya hazırlanmalı...

Bir tek Fransa Lille'de biraz başarılı olmuş onun üzerine de Lyon'un dikkatini çekmiş ve Keita 2007'de 16 milyon euroya Lyon'a gitmiş, Sidney Govou'nun arkasında kaybolmuş!

Biz de bekliyorduk ki Govou gelecek...

Dublörü geldi!

Kader Keita tipik Afrikalı