BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Jacksonun cesedine 3 milyar dolar verdi!

Uyanık Ruslar Michael Jackson'un cesedini satın alıp Kızıl Meydan'a Lenin'in yanına gömmek istiyor. Bunun için 3 milyar dolar önerdiler.

Abone ol

Rusya'da ünlü prodüktör Valov, "Rus işadamları, Michael Jackson'ın mezarının Lenin'in mozolesinin yanına inşa edilmesi için ailesine 3 milyar dolar vermeye hazır" dedi

Rusya'da şov dünyasında prodüktör olan Aleksandr Valov, Rus işadamlarıyla "Popun Kralı Michael Jackson'ın mezarının Kızıl Meydan'a yapılması" konusunda görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Vavlov, Jackson için Rus işadamlarının 3 milyar ABD dolarını gözden çıkardığını belirtti.

ÇOCUKLARI BORÇTAN KURTULSUN

Rus işadamlarıyla yaptığı görüşmeleri anlatan Valov, "Jackson'ın ailesine bu paranın 2 milyar dolarını bağışlamak ve böylece çocuklarını borçtan kurtarmak istiyorlar" diye konuştu. Valov, Jackson'a yakışır bir şekilde Kızıl Meydan'da Vladimir Lenin'in mozolesinin yanında yapılacak gösterişli mezarın, camlar ve değerli taşlarla süsleneceğini belirtti.

'MÜSLÜMAN GİBİ DEFNEDİLECEK' İDDİASI

Öte yandan ailesinin, Jackson için İslami kurallara uygun olarak 7 Temmuz'da Los Angeles Staples Merkezi'nde tarihin en büyük cenaze törenini düzenleyeceği iddia edildi. Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai merkezli Al Arabiya TV kanalı ise Jackson'ın cenaze töreninin İslami kurallara göre, Los Angeles'taki dev eğlence- spor arenası Staples Merkezi'nde gerçekleştirileceğini öne sürdü. Haberde, geçen yıl İslam dinini seçen Jackson'ın, yeni dinine göre defnedilmeyi istediği, bu nedenle ailesinin böyle bir karar aldığı belirtildi.