BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  MAGAZİN

Ya Michaelın cesedi çalınırsa!...

Michael Jakcson'ın cenaze töreni salı günü yapılacak. Mezar yeri hazır ama cesedinin çalınmasından korkuluyor. Bunun için de mezara beton dökülecek.

Abone ol

Pop Müziğin ilah ismi Michael Jackson'ın ölümü etrafındaki söylentiler, komplo teorileri, açıklamalar, ilginç detaylar peş peşe gelmeye devam ederken, ünlü starın pazar günü yapılacağı açıklanan cenaze töreniyle ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Mezarı betonla kaplanıp bedenin çalınması önlenecek

Michael Jackson için Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'ta hazırlanan mezar, "E! News" Televizyon kanalı tarafından görüntülendi. Ancak Michael Jackson'ın bedeninin bu mezara geçici bir süre için konulacağı belirtildi. Mezarı, bedenin çalınmasını önlemek için betonla kaplanacak. Yanına, ayrıca onun simgesi haline gelen elmas taşlı bir beyaz eldiven konulacak.

Neverland'e taşınacak

Michael Jackson'ın Los Angeles'teki ünlü malikanesi Neverland'te yapılacak olan cenaze töreninin halka açık bir cenaze töreni olmayacağı belirtilirken, kardeşi Jermaine Jackson, NBC televizyonuna verdiği demeçte "Kardeşim, geçici bir süre için başka bir yerde toprağa verilecek. Ama nihayi yeri Neverland olacak. Neverland'ı o yarattı. Orada olması en doğrusu. Ancak bunun için gerekli izinlerin alınması biraz zaman alacak. Bu yüzden geçici bir mezar hazırlandı" dedi.