BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL

Bodrumda ilginç polisiye aşkı

Bodrum'da bir polis memuru ile kat görevlisinin aşkı en iyi aşk filmlerine bile taş çıkartacak bir hikayeye sahip.

Abone ol

Bodrum’da bir otelde kat görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Samime Siyah, 2 yıl önce kendisini rahatsız eden kişiyi polise ihbar etti. Siyah ile ihbarda bulunduğu 36 yaşındaki polis memuru Ali Koçin arasındaki yakınlaşma zamanla aşka dönüştü.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Ali Koçin ve Manastır Otel'de kat görevlisi olarak çalışan Samime Siyah'ın 2 yıllık birlikteliklerini taçlandırdıkları nikah törenlerine mesai arkadaşlarının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve Manastır Otel Genel Müdürü Mustafa Reşit Çalışkan da katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki nikahta, damadın şahitliğini Turgay, gelinin şahitliğini ise Çalışkan yaptı. Turgay, çiftin yüzüklerini taktıktan sonra bileklerini de kelepçeledi. Takılan kelepçenin anahtarı bulunamayınca kısa süreli bir şaşkınlık yaşandı.

Damat Ali Koçin, “2 yıl önce göreve gittiğim zaman tanıştık. Eşim kendisini rahatsız eden birini ihbar etmişti. Olay yerine de beni gönderdiler. Olay yerine gittiğimde, kendisinin Trabzonlu olduğunu öğrendim. Hemşehrim olduğum için telefon numaramı verdim ve bir sıkıntısı olduğu zaman arayabileceğini söyledim, bu şekilde tanıştık, daha sonra görüşmeye başladık. Evlenmeye karar verdik. Polis olduğum için, yaz döneminde izin kullanmak zor oluyor. Bu nedenle memleketimize gidemedik. Ailemiz gibi olan mesai arkadaşlarımızın katıldığı nikah töreniyle evlendik” dedi.
Koçin çifti, daha sonra arkadaşlarının yaptırdığı pastayı kesti.