BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.396,94
HABER /  SPOR

Trabzonspor rotayı Thygesen’e çevirdi

Kopenhag’ın katı tutumu yüzünden Hutchinson transferinin zora girmesi üzerine rotayı Danimarka’nın, Midtjylland kulübünde oynayan Thygesen’e çevirdi.

Abone ol

Yönetim, Kopenhag kulübünün, Kanadalı Hutchinson için 4 milyon euroda ısrar etmesi nedeniyle rotasını Midtjylland’da forma giyen 25 yaşındaki Danimarkalı Thygesen’e çevirdi

Trabzonspor, Atiba Hutchinson transferini askıya aldı. Bordo-mavili yönetim, Kopenhag kulübünün, Kanadalı futbolcunun bonservis bedeli için 4 milyon euroda indirim yapmaması yüzünden geri adım atmak zorunda kaldı.

Danimarka ekibinin, Hutchinson için 3 milyon euro teklif eden Trabzonspor’a olumsuz yanıt verdiği, ayrıca 4 milyon euro bonservis bedelinin 1 yıl içinde ve iki eşit taksit halinde ödenmesini şart koştuğu ifade edildi.

Bordo-mavili yönetim, Kopenhag’ın katı tutumu yüzünden Hutchinson transferinin zora girmesi üzerine rotayı Danimarka’nın, Midtjylland kulübünde top koşturan Mikkel Thygesen’e çevirdi.

Midtjylland’ın kaptanı olan 25 yaşındaki Thygesen’in orta sahada görev yaptığı ve gol yollarında da etkili bir isim olduğu bildirildi.

2007’de Almanya’nın B.Mönchengladbach takımından 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Midtjylland’a transfer olan Thygesen’in kulübüyle 2011’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Menajerler tarafından Trabzon’a teklif edilen başarılı futbolcunun, Midtjylland tarafından, 2-3 milyon euro karşılığında transferine izin verilebileceği ifade edildi.

Rothen de gündemde

Öte yandan teknik direktör Hugo Broos’un isteği üzerine Fransa’nın ünlü kulübü Paris Saint Germain’de forma giyen 31 yaşındaki Jerome Rothen’in yakın takibe aldığı öğrenildi. Bu futbolcu için girişimlerde bulunan bordo - mavili yöneticilerin, Rothen’i Türkiye’ye gelmesi için ikna etmeye çalıştığı bildirildi. 2004 yılından itibaren Paris Saint Germain formasını giyen orta saha oyuncusu Rothen’in, kulübüyle sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor.