BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Batuhanı Beşiktaştan almak için uğraşıyoruz

Çalımbay, çok verimli hazırlık dönemi geçirdiklerini, transferde ise yanlış yapmamak için aceleci davranmadıklarını belirtti.

Abone ol

Kırmızı siyahlıların teknik direktörü, “Bizim amacımız Eskişehir’in geleceğini garanti altına almak. Batuhan’ı Beşiktaş’tan almak için hala uğraşıyoruz” dedi.


ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz’i kadrolarına katmak için çaba harcadıklarını açıkladı. Çalımbay, çok verimli hazırlık dönemi geçirdiklerini, transferde ise yanlış yapmamak için aceleci davranmadıklarını belirtti.

Geçen yıl Beşiktaş’tan kiraladıkları Batuhan’ı almak istediklerini vurgulayan teknik patron, şöyle devam etti:
Burak’la görüşüyoruz.

“Bizim amacımız Eskişehir’in geleceğini garanti altına almak. O yüzden genç arkadaşlarımıza çok güveniyoruz. Çok iyi bir stoper alacağız. Orta sahaya çok acele etmeden, kaliteli bir oyuncu düşünüyoruz. Batuhan Karadeniz’i almak için hala uğraşıyoruz. Fenerbahçeli Burak’la da görüşmeleri sürdürüyoruz. Gerçekten iyi oyuncu. Gelirse seviniriz. Transferlerimizi bitirdiğimiz zaman takımın çok çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.”

Transfer piyasasının son günlerde çok hareketlendiğine de dikkati çeken Rıza Çalımbay, açıklamasını şöyle bitirdi:
“Diğer takımlarla aramızda büyük uçurum var. Beşiktaş, F.Bahçe ve Galatasaray’a bir bakın. Mehmet Topuz’a, Ferrari’ye verdikleri paralarla biz bütün takımı kurarız. Engin Baytar’a da Trabzonspor’da başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz sezon bize çok büyük katkısı oldu.”