BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.517,76
HABER /  SPOR

Hollanda Ligi’nin üçüncüsü ile oynadık

Hollanda ekibi Heerenveen karşısında alınan 5-0’lık yenilgi nedeniyle panik yapmamasını söyledi.

Abone ol

Heerenveen hezimetini değerlendiren Uygun, “Kimse korkmasın 12 Temmuz’da gerçek Sivasspor sahada olacak” dedi.

BU sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor’da, Hollanda ekibi Heerenveen karşısında alınan 5-0’lık yenilgi nedeniyle panik yapmamasını söyledi. Bu yenilgi nedenlerini açıklayan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hollanda temsilcisinin ne kadar kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çekerek, “Hollanda Ligi’nin üçüncüsü ile oynadık. Onların beşinci, bizim ilk maçımızdı.
Onlar yüzde 90 hazırsa, biz daha yolun başındayız. Hem futbolculara çok ağır bir yükleme yapmamın akşamında oynadık maçı. 2.5 saatlik bir yolculuğun ardından maç yapacağımız yere geldik. Oyuncularımın adım atacak halleri yoktu” diye konuştu.

Alınan bu sonucu kendisinin de beklemediğini dile getiren Bülent Uygun, kimsenin korkmaması gerektiğini söyledi. Hazırlıkların çok başında olduklarını belirten Uygun, “Kimse korkmasın. 12 Temmuz’da Meksika’nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız ve bu maça daha hazır olacağız.

Eksikleri tamamlarız
Hollanda kampının sonlarına doğru yani yaklaşık on gün içinde takım istediğim kıvama gelecektir.Sakatlarımız da düzelince herşey rayına girecek. Uygun maçta çıkan olaylara sarhoş bir gurbetçinin neden oldugunu belirterek “Çok üzgünüm” dedi.